PowerColor figther RX 6600 XT sol fan dönmüyor

Reidon

Hectopat
İkinci el bir kart aldım Aerocool VX Plus 500W PSU bu 2 hafta oldu alalı bir bilgisayarcıdan almıştım. Dün fark ettim soldaki fan dönmüyor Cyberpunk oynarken fark ettim. FurMark'ta da 68 69 70 derecelerde sol fan dönmüyor. Sizce bilgisayarcıyla iletişe geçeyim mi yoksa çözülen bir şey mi?

Not: Güvenlik etiketi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba kart düşük sıcaklıkta olduğu için tek fan mı çalıştırıyor diyeceğim fakat gördüğüm tüm kartlarda serin olunca 2 fan da çalışmıyordu. Muhtemelen donanımsal bir sorun. Yine de driverı DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

2.5 hafta oldu alalı 2 hafta test et beğenmezsen iade edersin demişti eder mi acaba? Ya da benim bozduğumu söyleyip almama ihtimalide var. Sıkıntı fanda galiba elimle çevirdiğimde 2 saniye sürmeden duruyor.

Başka bir ihtimal de PSU yeterli güç veremediğinden kararsız çalışıyor kart. Çünkü 12W kanalından 456W verebiliyor. 6600XT için yeterli mi emin değilim. Diğer sistem parçaların nedir?

Son düzenleme:
Elimle dönmeme normal mi? Diğer fana göre arada çok fark var durma süresi olarak hemen duruyor.
Hiç bir fikrim yok hocam en mantıklı seçenek aldığın bilgisayarcıya götürüp test etmek. Orda da adam belki sen yaptın nerden bileyim dıyecek olursa kardaş ekran kartı zaten kasanın içinde taktıktan sonra fanla oyun mu oynayacağım da bozacağım fanları da alta bakıyor nerden bileyim öyle olduğunu daha yeni fark ettim diye hakkını ara çekingen olursan adam işini görmez esnafa acımayacaksın onlar da sana acımaz çünkü hakkını aramazsan.

Hiç bir fikrim yok hocam en mantıklı seçenek aldığın bilgisayarcıya götürüp test etmek. Orda da adam belki sen yaptın nerden bileyim dıyecek olursa kardaş ekran kartı zaten kasanın içinde taktıktan sonra fanla oyun mu oynayacağım da bozacağım fanları da alta bakıyor nerden bileyim öyle olduğunu daha yeni fark ettim diye hakkını ara çekingen olursan adam işini görmez esnafa acımayacaksın onlar da sana acımaz çünkü hakkını aramazsan.
Bir video attım adama yarın gidip sorucam 2 hafta önce 5100 liraya almıştım.şimdi piyasasıda 1000tl civarında arttı iade yaparsa model düşeceğiz artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı