Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #1 Selam iyi forumlar. Biliyorum ki eski bir ekran kartı ama benim sistemimi kafa kafaya gidecek bir kart mı acaba ve günümüzdeki oyunları ultra-high ayarlarda oynata bilir mi? Sistemime geçelim. Anakart:Asus P5QL-EM İşlemci; İntel core 2 quad Q6600 2.4 ghz Bellekler; Kingston 2x2 Gb cl6 700 mhz Güç Kaynağı; High power 550 watt + %70 Yorumlarınızı bekliyorum
Selam iyi forumlar. Biliyorum ki eski bir ekran kartı ama benim sistemimi kafa kafaya gidecek bir kart mı acaba ve günümüzdeki oyunları ultra-high ayarlarda oynata bilir mi? Sistemime geçelim. Anakart:Asus P5QL-EM İşlemci; İntel core 2 quad Q6600 2.4 ghz Bellekler; Kingston 2x2 Gb cl6 700 mhz Güç Kaynağı; High power 550 watt + %70 Yorumlarınızı bekliyorum
Magnificientx Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #2 Sanmam, o işlemci ve Ramle zor en azından. Watch Dogs gibi oyunlar için 4GB RAM yeterli değil maalesef. CPU ve anakartı upgrade etmen lazım.
Sanmam, o işlemci ve Ramle zor en azından. Watch Dogs gibi oyunlar için 4GB RAM yeterli değil maalesef. CPU ve anakartı upgrade etmen lazım.
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #3 Magnificientx dedi: Sanmam, o işlemci ve Ramle zor en azından. Watch Dogs gibi oyunlar için 4GB RAM yeterli değil maalesef. CPU ve anakartı upgrade etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Ram sorun değil ileride 8 gb tamamlarim.
Magnificientx dedi: Sanmam, o işlemci ve Ramle zor en azından. Watch Dogs gibi oyunlar için 4GB RAM yeterli değil maalesef. CPU ve anakartı upgrade etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Ram sorun değil ileride 8 gb tamamlarim.
Ricky22 Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 254 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #4 Magnificientx dedi: Sanmam, o işlemci ve Ramle zor en azından. Watch Dogs gibi oyunlar için 4GB RAM yeterli değil maalesef. CPU ve anakartı upgrade etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz 4 gb ram yeterli watch dogs için çok abartıyorsunuz.
Magnificientx dedi: Sanmam, o işlemci ve Ramle zor en azından. Watch Dogs gibi oyunlar için 4GB RAM yeterli değil maalesef. CPU ve anakartı upgrade etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz 4 gb ram yeterli watch dogs için çok abartıyorsunuz.
Magnificientx Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #5 Ricky22 dedi: Yanlış biliyorsunuz 4 gb ram yeterli watch dogs için çok abartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Şu anki optimizasyonla değil, benim de 4GB RAM'im var. RAM kullanımı bir süre sonra feci şekilde artıyor. Mesela; https://www.google.com.tr/url?sa=t&...tT9yT_0LnqCIoFUmw&sig2=XlJLttiJ75Nop58z1whwvQ
Ricky22 dedi: Yanlış biliyorsunuz 4 gb ram yeterli watch dogs için çok abartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Şu anki optimizasyonla değil, benim de 4GB RAM'im var. RAM kullanımı bir süre sonra feci şekilde artıyor. Mesela; https://www.google.com.tr/url?sa=t&...tT9yT_0LnqCIoFUmw&sig2=XlJLttiJ75Nop58z1whwvQ
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #6 Tamam da bf3-bf4 gibi oyunlarda sonuç ne olur?
Danqer Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #7 RAMler ddr2 mi? DDR2 ise yeni anakart alın, DDR3 ise 8 e tamamlayın. GTX 660 veya 750 Ti alın.
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #8 Silinen üye dedi: RAMler ddr2 mi? DDR2 ise yeni anakart alın, DDR3 ise 8 e tamamlayın. GTX 660 veya 750 Ti alın. Genişletmek için tıkla... Ramler ddr2 anakart almam mümkün değil 1 hafta önce 2 gb ram aldım malesef
Silinen üye dedi: RAMler ddr2 mi? DDR2 ise yeni anakart alın, DDR3 ise 8 e tamamlayın. GTX 660 veya 750 Ti alın. Genişletmek için tıkla... Ramler ddr2 anakart almam mümkün değil 1 hafta önce 2 gb ram aldım malesef