A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Haziran 2015 #21 GTA V'te Low ayarlar yok ki.
Murat Can Güzel Megapat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #22 Akif dedi: GTA V'te Low ayarlar yok ki. Genişletmek için tıkla... Low ayarlardan kastım en düşük ayarlardı kardeşim. Ekran kalitesi oldukça düşük oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2015
Akif dedi: GTA V'te Low ayarlar yok ki. Genişletmek için tıkla... Low ayarlardan kastım en düşük ayarlardı kardeşim. Ekran kalitesi oldukça düşük oluyor.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Haziran 2015 #23 En düşük ayar Normal yani Medium.
Murat Can Güzel Megapat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #24 Akif dedi: En düşük ayar Normal yani Medium. Genişletmek için tıkla... İlla zorlayacam diyorsun yani Bekle girip bakayım bi. Akif dedi: En düşük ayar Normal yani Medium. Genişletmek için tıkla... Kardeşim update i sıkıntı uzun zamandır update etmiyordum yaklaşık 30 dk sürecek gibi ve akk yi geçtiğim için oldukça yavaş oluyor internetim facebook' a bile bakamıyorum. Daha sonra bakacağım.
Akif dedi: En düşük ayar Normal yani Medium. Genişletmek için tıkla... İlla zorlayacam diyorsun yani Bekle girip bakayım bi. Akif dedi: En düşük ayar Normal yani Medium. Genişletmek için tıkla... Kardeşim update i sıkıntı uzun zamandır update etmiyordum yaklaşık 30 dk sürecek gibi ve akk yi geçtiğim için oldukça yavaş oluyor internetim facebook' a bile bakamıyorum. Daha sonra bakacağım.
L Le'Kullanıcı Kilopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #25 Grafik konusunda takıntınız yoksa sizi 2 yıl idare eder.
Murat Can Güzel Megapat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #26 Le'Kullanıcı dedi: Grafik konusunda takıntınız yoksa sizi 2 yıl idare eder. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir takıntı ?
Le'Kullanıcı dedi: Grafik konusunda takıntınız yoksa sizi 2 yıl idare eder. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir takıntı ?
L Le'Kullanıcı Kilopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #27 En yüksek grafik ayarlarda oynamak gibi bir takıntınız yoksa, orta ve düşük ayarlarda da oynarım diyorsanız en az 2 yıl idare eder.
En yüksek grafik ayarlarda oynamak gibi bir takıntınız yoksa, orta ve düşük ayarlarda da oynarım diyorsanız en az 2 yıl idare eder.