PowerColor HD6850 Isınma Sorunu

Yaptırmayı, çözüm bulmaya çalış. Olmadı yeni ekran kartı al. Sistemin fena değil.

Ekran kartına 3 hafta önce döküldü sorun ne zaman başladı döküldüğü hafta içindemi ?
Döküldüğü gün PC ekranı gri olup hışırtı sesi gibi bir şey çıktı ve PC kapandı bende hemen fişini çektim biraz bekledim ve hava tuttum kasaya kurudu he rsey ondan sonra kolonyalı hafif ıslak bezle sildim ve kuruması bekledim açtım. PC acıldı gayet normal şekilde 5 gün önce vga no signal uyarısı verip sonra PC sürekli reset atmaya başladı. Ben PC'ye format attım tabi sonra ekran yine açılmıyordu ve driver kuramıyordum ve öyle bıraktım sonra payday oyununa girmiştim. Birden ekran gri olup ekran kartı fanı hızlandı ses geldi PC reset attı işte öyle şuan ekran kartı aşırı ısınıyor tek sorun bu gibi. Birde işlemci ve ikisininde macunu kurumuş.

Yaptırmayı, çözüm bulmaya çalış. Olmadı yeni ekran kartı al. Sistemin fena değil.
Macun sürüp deneyeceğim. Düzelmezse de ekran kartı değiştircem mecbur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun kart gitmiş. Yaparlar mı bilmiyorum yapsalar da değer mi orası tartışılır. Bende de XFX HD 6850 darbeden dolayı gitmişti. Oyun oynuyordum bi zaman sonra rest atıyordu. Sonra çizgiler vb şeyler çıkıyordu. Zamanla hiç açılmadı.

Benim ekranda hiç bir sıkıntı yok gibi ama işte çok ısınıyor. Boşta 70 derece falan sonra birden 100'e falan çıkıyor düşüyor kafayı yedi.

Driver kurulmuyor diyorsun ve rest gri ekran falan diyorsun. Macun değişimi bir şey değiştirmez. Sorunun sadece ısınma olsaydı belki. Yaptırmayı falan düşünüyorsan da 2. el temiz
ekran kartlarına bak derim.

Şu an o sorunları çözdüm ama ısınıyor işte. Şu an tek sıkıntı ısınması.

Macunun varsa denemekten zarar gelmez. Kafam karıştı

Şu an macunum yok ama alıp deneyeceğim en kısa zamanda. Oda olmazsa artık ekran kartı alacağım.

Ucuz bir macunla dene sorununu hallederse iyi bir şey alırsın. 2. el cok iyi kartlar oluyor. Kendimi bütün 2. ellerin sahibi gibi hissettim

Olmadı zaten ekran kartının değişim vakti gelmişti 2.el olarak sahibinden.com güvenlir midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…