Powercolor hd7850 pcs+ 2gb 256 bit ekran kartı iyi midir ?

Ozzy34

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı
Kişisel Bilgiler : Ben sakarya üniversitesi bilgisayar programcılığı okuyorum .
Bilgissayar donanım bilgim 6 yıldır yapıyorum .

Powercolor hd7850 pcs+ 2gb 256 bit ekran kartı iyi midir sizce ?

Yeni aldım daha deneme şansım olmadı fikirleeinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha düzgün bir Türkçe ile konuyu düzeltmen gerektiğini düşünüyorum. Gel gelelim 73 derece gayet uygun bir sıcaklık. Ben 7690M XT ile 90'a vurduruyorum.

Ya şöle söliyim ekran kartını daha takmadım. Kargodan gelmedi daha ama nette forumlarda dolaşırken her kafadan bir ses çıkıyo. Isınma çok olmaz dimi bu kartta pcs+. Çünkü netteki yazılara güvenmiyorum, siz nediyosunuz bu konuda?

PowerColor tek fanlı galiba ve eğer bu modeli aldıysan çok sorunlu bir kart değil gerektiğinde yedek fan alarak soğutabilirsin. Zaten kış aylarına giriyoruz şu anlık sıkıntın olmayacak fakat bu ekran kartını hangi sistemde kullanacaksın? Güç kaynağın yeterli mi kontrol ettin mi? Kötü bir kart değil.

Yani şöle pcs+ sogutma teknolojisi var. 700 w ocz powerda kullancam. Tek fan ama pcs + ve ısı yalıtım boruları felan güzel olmuş. Yükte en fazla 68 görmüşler. 68 iyi bir deger dimi boşta 20 30 larda dolanıyo demişler. Ne kadar dogru bilemeyiz tabi.

- - - Güncellendi - - -

PCS + ( professional cooling system ) demekmiş.

Ultrada herkes 68 alıyomuş sıcaklıgı. Normal deger bence. Hava silükasyonumda iyi.

sistem : i5 2400 3.30 ghz
RAM 8 GB 1333
250 GB HDD SAMSUNG
700 W power suppley

Tüksek ultraya getirmiceksen diosunda zaten bunun için alındı bu kart.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı