PowerColor Hellhound RX 770XT kaç Watt güç tüketiyor?

Shinya_16

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, İncehesap'da indirimde olduğu için PowerColor Hellhound RX 7700 XT ekran kartını aldım. Fakat ürün özelliklerine girdiğim de her sitede kullanılan güç 750W yazıyor. ASUS, Gigabyte gibi ekran kartı markaları 250W tüketirken bu marka neden bu kadar güç çekiyor? Kendi sitesindemin 750W PSU gerekmektedir diyor. Yine PowerColor hellhound ama 7800 XT ekran kartı ürün inceleme videosu izledim, onda da açıklama kısmında 245 W yazıyor. Ben bu ekran kartının kaç W olduğundan emin olamadım. Hem kaç W olduğunu hem de sizce almam gereken PSU kaç W olmalıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. (CPU: Ryzen 5 7500F, GDDR5 16x2 GB RAM, SSD Max 6W, MSI mbpro A620M-E AM5 anakart) daha sıvı soğutma da alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemcine bağlı 65 watt işlemcin varsa 65+245+ chipset ssd fan ram 50w iyi bir 500 de çalıstırır.

Cekecegi maksimum watt miktarı kendi sitesinde 245W olarak gozukuyor dedigin deger tüm sistem icin onerilen watt degeri.

Sistemin cekecegi maksimum deger 450, 550-600W kaliteli bir PSU yeterli. Ayrıca RAM'lerin GDDR degil DDR5 😁

yazım hatası kusura bakma. birde bilgili biriysen indirimde diye aldığım anakart sence mantıklı olmuş mu ? çevremden sisteme göre güçsüz kaldığı söyleniyor da

Yazım hatası kusura bakma. Bir de bilgili biriysen indirimde diye aldığım anakart sence mantıklı olmuş mu? Çevremden sisteme göre güçsüz kaldığı söyleniyor da.

Anakartın giriş seviyesi güzel fiyata aldıysan ki indirimde aldım diyorsun hayırlı olsun. Ev kullanıcısı icin sorun teskil etmez giris seviyesi olması, VRM'ler bir tık daha fazla ısınır onu da fark etmezsin.

Anakartın giriş seviyesi güzel fiyata aldıysan ki indirimde aldım diyorsun hayırlı olsun. Ev kullanıcısı icin sorun teskil etmez giris seviyesi olması, VRM'ler bir tık daha fazla ısınır onu da fark etmezsin.
biraz aceleci davrandım Ramlerin mhz (6000) ve işlemciyle (AM5) olunca aldım direkt 3300 gibi bir fiyata ama iyi diyorsan okey sağ ol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı