Sıcaklık değerleri en iyi kartlardan bir model diye biliyorum hellhound u. Yanlışım varsa arkadaşlarim düzeltsin ne sıcaklıkta ne FPS de sorun çekersin
Sıcaklık değerleri en iyi kartlardan bir model diye biliyorum Hellhound'u. Yanlışım varsa arkadaşlarim düzeltsin ne sıcaklıkta ne FPS de sorun çekersin
Banka komisyonu dahil mi? Kaç yen toplam her şey dahil? Bankada kesinti yapınca o da fiyata dahil oluyor maalesef. Sahibinden de aynı kartı Japonya'dan alıp kapalı kutu 8250 TL'ye koymuş birisi. Kaça almış olabilir de o kadar az yazmış hayret
Banka komisyonu dahil mi? Kaç yen toplam her şey dahil? Bankada kesinti yapınca o da fiyata dahil oluyor maalesef. Sahibinden de aynı kartı Japonya'dan alıp kapalı kutu 8250 TL'ye koymuş birisi. Kaça almış olabilir de o kadar az yazmış hayret
Toplam 72000 yen oda 7500 TL filan yapıyor. Komisyon ne kadar keser bilmiyorum . Bankadan bankaya göre değişiyor . 8000 TL yi geçmez hrhlde fiyatı benim tahminim
Bende bu sabah aynı karttan satın aldım hocam. Paranın çekilmesini bekliyorum karttan. Karta gelecek olursak, bence performansı güzel. Bu fiyata kesinlikle alınır.