PowerColor marka GPU almak

Powercolor çok iyi bir AMD üreticisidir merak etmeyin.

AMD üreticileri Nvidia'ya oranla daha dengeli yani üreten 4 ana firma var (Asus-Msi-Gigabyte ortak) Sapphire-Asrock-XFX ve Powercolor hepsinin standartları iyi.

Powercolor çok iyi bir AMD üreticisidir merak etmeyin.

AMD üreticileri Nvidia'ya oranla daha dengeli yani üreten 4 ana firma var (Asus-Msi-Gigabyte ortak) Sapphire-Asrock-XFX ve Powercolor hepsinin standartları iyi.
10k'ya Xfx Qick RX6600xt ekran kartı vardı ama hem daha yeni olduğu için hem fiyatı daha uygun olduğu için RX7600 aldım.

Ben olsam o bütçede 4060 alırdım ama yine de performansı kötü bir ekran kartı değil güle güle kullan.

Ben olsam o bütçede 4060 alırdım ama yine de performansı kötü bir ekran kartı değil güle güle kullan.
Teşekkür ederim. 9200 TL'ye ancak 2.el RTX4060 bulabilirdim, RX7600 ile RTX4060 performans olarak kafa kafayalar ama 4060 birazcık daha iyi gibi performans olarak. Amd'nin teknoloji ve optimizasyon anlamında Nvidia'ya yaklaşması için hala çok yol kat etmesi gerek ama özellikle son yıllarda gene aralarında fark olmasına rağmen Amd bu farkı giderek kapatıyor gibi. Bütün bunları baz aldığımda 2.el 4060 alacağıma sıfır 7600 almayı daha makul gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı