Merhaba abiler, kardeşler öncelikle size belirtmek isterim ki ben 2 gün önce 4gb 128Bit PowerColor ekran kartı aldım ve bu ekran kartını sadece GTAV oynamak için satın aldım ancak oyun 31 FPS Sabitlendi ancak oyunda kavga ederken, yürürken falan HİÇ kasma yok arabaya bindikten 20 saniye kadar sonra oyunu 10 FPS altlarında görüyorum. Bunun nedeni nedir ?
İntel i7 2600K 3.40GHz
250GB(x2) Harddisk Önbellekleri çok düşüktür(GTA V üzerinde herhangi bir performans etkisi yaratır mı)
Ram 4GB 1333MHz
Not: Ben bu sorunun RAM'den kaynaklandığını düşünüyorum ben bir video izlediğimde oyunda iken 3200MB RAM harcarken arabaya binildiğinde 4600 MB kadar çıktığını gördüm zaten bilgisayar Win 8.1 olduğundan gerek hiç bir şey açık olmasa 300MB ram harcıyor bana 3.7GB Ram kalıyor ancak 4GB(x2) 1866MHz ram aldığımda bu sorun ortadan kalkıcakmıdır ? Birde ekran kartını aldıktan ve taktıktan yaklaşık 1 saat sonra GTA V girdim oyun 50 FPS ye kadar çıktı. Yeni bir ekran kartı aldım diye format attım ve oyun 31 FPS Sabit kalıyor hiç üstünü göremedım. Bilgili olan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa en yakın zamanda sorunun çözülmesi için elimden geleni yapıcam. Saygılar
Konuyu yanlış yere açtıysam mod arkadaşımızdan özür dilerim.
Bir kere RAM 8GB olmalı. Ekran kartında da çok büyük bir hata yapmışsın. Bir kere 4 GB depolamayı o kart kullanamaz. Yani fazladan para vermişsin. Onun yerine 2 GB R7 250 alabilirdin. İmkanın varsa değiştir. Ve son olarak çözünürlük nedir ?