Merhaba, şu an elimde bir sistem var fakat ekran kartı yok, bütçeme uygun bir R9 270 buldum, güç kaynağı Aerocool VX Plus 400W, 6 pin güç girişi var, alacağım kartta da 6 pin güç girişi var, sistemim şu şekildedir;
Ucu ucuna denk gelebilir, pek sağlıklı olmaz. Eski AMD kartların TDP değerleri yüksek. Pek önermem eski kartları. Onun yerine RX 460, GTX 950 gibi kartlara baksanız daha mantıklı bence.
1050lere ve RX 560lara baktım 1500 TL'den aşağı düzgünü yok, 750 de pek farklı değil ama onu bütçeme uygun bulsam bile pek istediğim performansta değil, R9 270 daha performanslı gördüğüm kadarıyla testlerde.
Ucu ucuna denk gelebilir, pek sağlıklı olmaz. Eski AMD kartların TDP değerleri yüksek. Pek önermem eski kartları. Onun yerine RX 460, GTX 950 gibi kartlara baksanız daha mantıklı bence.
1050'lere ve RX 560'lara baktım 1500 TL'den aşağı düzgünü yok, 750 de pek farklı değil ama onu bütçeme uygun bulsam bile pek istediğim performansta değil, R9 270 daha performanslı gördüğüm kadarıyla testlerde.
RX 460 bakayım ben o zaman bütçeme uygun, en kötü 750'lere bakarım. Teşekkür ederim.