Satılık Powercolor R9 290X PCS+ O.C.

007 Jets

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
2 senedir kullandığım Powercolor 290X PCS+ O.C. modeli ekran kartımı satmayı düşünüyorum. Hiçbir sıkıntısı yok, satana kadar da kullanacağım :) Kart üzerinde hiç bir O.C. yapmadım ve mining işleri ile de uğraşmadım. Sadece oyun için kullandım :) Kutusu, anti-statik poşeti, garanti belgesi, dokümanları hepsi duruyor. Özel limitli üretim olduğu için ben kart çıktığında bile zar zor bulmuştum. Air Cooling olarak en iyi R9 290X modelidir. Bir çok incelemesine bakarsanız çoğu site aynı şeyi söyler ve önerir. Şimdiden alıcısına hayırlı olsun. (Herhangi bir takas düşünmüyorum.) Fiyat Sahibinden.com GET ile alınacaksa 890 TL. Eğer normal elden alınırsa 850 >>>>> 800 TL. GET olmadan kargo ile olursa ise 875 >>>>> 850TL.

6.JPG

7.JPG

1.JPG

3.JPG

4.JPG

Dosya Ekleri

• 2.JPG
    2.JPG
    109,5 KB · Görüntüleme: 399
  • 5.JPG
    5.JPG
    39,4 KB · Görüntüleme: 215
  • testA_01.jpg
    testA_01.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Dostum 10 gün içinde satmaz isen ben alabilirim, net birşey demek istemiyorum.
10 gün içinde satılmazsa hala almak istiyorsan senindir [emoji4] [emoji4]

EDIT : Ankara için elden alma fiyatı 850 >>>> 800 TL olarak güncellenmiştir!
EDIT : GET olmadan Kargo ile gönderim fiyatı 875 >>>>> 850 TL olarak güncellenmiştir!

Dostum 10 gün içinde satmaz isen ben alabilirim, net birşey demek istemiyorum.

@Silinen üye Dostum hala kartı düşünüyor musun? 1-2 alıcı var ama ilk sana sorayım dedim. İlk sen söyledin çünkü. Eğer hala düşünüyorsan bekletebilirim.

EDIT : Ankara içi elden fiyatı 800 >>>>>>>> 720 TL olarak güncellenmiştir. Bayram boyunca fiyat kalacaktır.

Fotoğraf atabilir misiniz? Bakmak istiyorum da görüntüsünü merak ettim.

Fotoğraf atabilir misiniz? Bakmak istiyorum da görüntüsünü merak ettim.

@Hydron Fotoğraflar konuda mevcut :) Ancak biraz daha istiyorum derseniz gönderebilirim. Kartı hala kullandığım için PC de takılı durumda. Ayrıca fiyatı da 699 TL yaptım elden :)

Ekran kartı satılmıştır. Konu kilitlenebilir. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı