İ İammaxi Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #11 Herrteitr dedi: Yardımlarınız için teşekkürler, siparişini verdim. Eki Görüntüle 1436514 Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, Amazon veya satıcı size tamir garantisi verdi mi? Yani bu marka sonuçta yabancı bir marka bozuldugunda kime gönderirsiniz? Bilgi varsa yazarsanız mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Herrteitr dedi: Yardımlarınız için teşekkürler, siparişini verdim. Eki Görüntüle 1436514 Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, Amazon veya satıcı size tamir garantisi verdi mi? Yani bu marka sonuçta yabancı bir marka bozuldugunda kime gönderirsiniz? Bilgi varsa yazarsanız mutlu olurum.
H hüseyinzümrüt Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 133 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Akıllı bina sistemleri. 25 Mart 2023 #12 Selam. Kartı aldınız ve kullanıyorsunuz sanırım. Yorumlarınız neler? Biraz anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #13 hüseyinzümrüt dedi: Selam. Kartı aldınız ve kullanıyorsunuz sanırım. Yorumlarınız neler? Biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben de bu ekran kartını almayı planlıyorum. Açıkçası kullanan kişinin deneyimleri en doğrusudur.
hüseyinzümrüt dedi: Selam. Kartı aldınız ve kullanıyorsunuz sanırım. Yorumlarınız neler? Biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben de bu ekran kartını almayı planlıyorum. Açıkçası kullanan kişinin deneyimleri en doğrusudur.