T TheSolid Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #1 Soğutması iyi diye biliyorum ama kaç derecelerde kalır onu bilmiyorum. Söylerseniz sevinirim.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 27 Nisan 2022 #2 İyi bir kasada 65 dereceyi geçmez diye düşünüyorum soğutması üst seviyeye oynuyor tek sorun bazı kişilerde coil whine problemi var deniyor.
İyi bir kasada 65 dereceyi geçmez diye düşünüyorum soğutması üst seviyeye oynuyor tek sorun bazı kişilerde coil whine problemi var deniyor.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 27 Nisan 2022 #3 Kendim kullanıyorum gayet iyi bir soğutması var. Rustin Cohle dedi: İyi bir kasada 65 dereceyi geçmez diye düşünüyorum soğutması üst seviyeye oynuyor tek sorun bazı kişilerde coil whine problemi var deniyor. Genişletmek için tıkla... 7/24 çalışıyor benimki öyle bir problem ile karşılaşmadım ben.
Kendim kullanıyorum gayet iyi bir soğutması var. Rustin Cohle dedi: İyi bir kasada 65 dereceyi geçmez diye düşünüyorum soğutması üst seviyeye oynuyor tek sorun bazı kişilerde coil whine problemi var deniyor. Genişletmek için tıkla... 7/24 çalışıyor benimki öyle bir problem ile karşılaşmadım ben.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 27 Nisan 2022 #4 TENSES dedi: Kendim kullanıyorum gayet iyi bir soğutması var. 7/24 çalışıyor benimki öyle bir problem ile karşılaşmadım ben. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğim sorun bu forumda @494722 yaşamış galiba durumu iade etmişti.
TENSES dedi: Kendim kullanıyorum gayet iyi bir soğutması var. 7/24 çalışıyor benimki öyle bir problem ile karşılaşmadım ben. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğim sorun bu forumda @494722 yaşamış galiba durumu iade etmişti.
T TheSolid Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #5 Eğer böyl Rustin Cohle dedi: İyi bir kasada 65 dereceyi geçmez diye düşünüyorum soğutması üst seviyeye oynuyor tek sorun bazı kişilerde coil whine problemi var deniyor. Genişletmek için tıkla... e bir problem çıkarsa değiştiriyorlar mı ya da garantiye gidiyor mu? Üzerinden 15gün geçmiş olacak
Eğer böyl Rustin Cohle dedi: İyi bir kasada 65 dereceyi geçmez diye düşünüyorum soğutması üst seviyeye oynuyor tek sorun bazı kişilerde coil whine problemi var deniyor. Genişletmek için tıkla... e bir problem çıkarsa değiştiriyorlar mı ya da garantiye gidiyor mu? Üzerinden 15gün geçmiş olacak
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 27 Nisan 2022 #6 TheSolid dedi: Eğer böyl. E bir problem çıkarsa değiştiriyorlar mı ya da garantiye gidiyor mu? Üzerinden 15gün geçmiş olacak. Genişletmek için tıkla... Değişim yaptırın direkt olarak eğer alırsanız garantiye sokmayın.
TheSolid dedi: Eğer böyl. E bir problem çıkarsa değiştiriyorlar mı ya da garantiye gidiyor mu? Üzerinden 15gün geçmiş olacak. Genişletmek için tıkla... Değişim yaptırın direkt olarak eğer alırsanız garantiye sokmayın.
T TheSolid Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #7 Rustin Cohle dedi: Değişim yaptırın direkt olarak eğer alırsanız garantiye sokmayın. Genişletmek için tıkla... Üzerinden 15 gün geçse de iade alırlar mı sorunu göstersem
Rustin Cohle dedi: Değişim yaptırın direkt olarak eğer alırsanız garantiye sokmayın. Genişletmek için tıkla... Üzerinden 15 gün geçse de iade alırlar mı sorunu göstersem
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 27 Nisan 2022 #8 TheSolid dedi: Eğer böyl e bir problem çıkarsa değiştiriyorlar mı ya da garantiye gidiyor mu? Üzerinden 15gün geçmiş olacak Genişletmek için tıkla... 2 ayrı Red Devil 6600XT denedim ikisi de fena halde CW yapıyordu. Umarım sizin sorunsuz gelir ve güzel günlerde kullanırsınız.
TheSolid dedi: Eğer böyl e bir problem çıkarsa değiştiriyorlar mı ya da garantiye gidiyor mu? Üzerinden 15gün geçmiş olacak Genişletmek için tıkla... 2 ayrı Red Devil 6600XT denedim ikisi de fena halde CW yapıyordu. Umarım sizin sorunsuz gelir ve güzel günlerde kullanırsınız.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 27 Nisan 2022 #9 TheSolid dedi: Üzerinden 15 gün geçse de iade alırlar mı sorunu göstersem. Genişletmek için tıkla... Video alıp ayıplı mal diye sorunu belirtirseniz iade seve seve alacaklar yoksa mahkemede kaybederler size çok daha fazla para ödemek zorunda kalırlar.
TheSolid dedi: Üzerinden 15 gün geçse de iade alırlar mı sorunu göstersem. Genişletmek için tıkla... Video alıp ayıplı mal diye sorunu belirtirseniz iade seve seve alacaklar yoksa mahkemede kaybederler size çok daha fazla para ödemek zorunda kalırlar.
T TheSolid Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #10 Teşekkürler cevaplarınız için