Radeon97 Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Merhabalar, iyi forumlar. Arkadaşlar GameGaraj'daki bu sistemi almayı düşünüyorum fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Sizce bu kartlardan hangisi daha kaliteli? Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Dosya Ekleri IMG_20210122_192826.jpg 75,8 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Merhabalar, iyi forumlar. Arkadaşlar GameGaraj'daki bu sistemi almayı düşünüyorum fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Sizce bu kartlardan hangisi daha kaliteli? Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Ocak 2021 #2 İki modelde gayet iyidir, mümkünse PowerColor RX 5500 XT 8 GB alın derim.
Radeon97 Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 Kokona Shiki dedi: İki modelde gayet iyidir, mümkünse PowerColor RX 5500 XT 8 GB alın derim. Genişletmek için tıkla... 4gb ve 8gb modelleri arasinda sadece 46 tl olması biraz garip geldi ama su an bana da bu mantıklı geliyor.
Kokona Shiki dedi: İki modelde gayet iyidir, mümkünse PowerColor RX 5500 XT 8 GB alın derim. Genişletmek için tıkla... 4gb ve 8gb modelleri arasinda sadece 46 tl olması biraz garip geldi ama su an bana da bu mantıklı geliyor.
A akinocakk Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 16 22 Ocak 2021 #4 Radeon97 dedi: 4gb ve 8gb modelleri arasinda sadece 46 tl olması biraz garip geldi ama su an bana da bu mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... 8 gb olanı stokta yok çünkü. Muhtemelen de güncel fiyat değil. O yüzden bakan arkadaş stokları kontrol etsin sonradan üzülmesin.
Radeon97 dedi: 4gb ve 8gb modelleri arasinda sadece 46 tl olması biraz garip geldi ama su an bana da bu mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... 8 gb olanı stokta yok çünkü. Muhtemelen de güncel fiyat değil. O yüzden bakan arkadaş stokları kontrol etsin sonradan üzülmesin.
Radeon97 Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 akinocakk dedi: 8 gb olanı stokta yok çünkü. Muhtemelen de güncel fiyat değil. O yüzden bakan arkadaş stokları kontrol etsin sonradan üzülmesin. Genişletmek için tıkla... Evet sonradan baktım stokta sadece rx5500 4gb var o sa yeterli bir kart benim için pek tercih olmadı ama olsun
akinocakk dedi: 8 gb olanı stokta yok çünkü. Muhtemelen de güncel fiyat değil. O yüzden bakan arkadaş stokları kontrol etsin sonradan üzülmesin. Genişletmek için tıkla... Evet sonradan baktım stokta sadece rx5500 4gb var o sa yeterli bir kart benim için pek tercih olmadı ama olsun