L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 6 Ekim 2020 #11 1650S olmadıkça 1650 alınmaz. RX 570, 1650S'e çıkamıyorsanız alabilirsiniz.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #12 FurkanxdTR dedi: Palit öneririm. Ama ısınma değerleri ne durumda bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Palit model kart çok ısınıyor hem de serin ortamda. Genişletmek için tıkla... Videoda ki RTX 2080Ti. Gtx 1650 güç tüketimi düşük bir kart palit modelinde de ısınma sorunu yok.
FurkanxdTR dedi: Palit öneririm. Ama ısınma değerleri ne durumda bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Palit model kart çok ısınıyor hem de serin ortamda. Genişletmek için tıkla... Videoda ki RTX 2080Ti. Gtx 1650 güç tüketimi düşük bir kart palit modelinde de ısınma sorunu yok.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 6 Ekim 2020 #13 1650 Super öneririm.
XG0KHAN Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Gecekondu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gariban 6 Ekim 2020 #14 Herkes o paraya alınmaz demiş ama arkadaşlar kredi kartı ile alacağım o yüzden internet üzerinden yapıyorum 0 almak istiyorum ayrıca bu para verilmezse kaç para verilir arkadaşlar nerede o kartlar ucuz olanlar söyleyin oradan alalım
Herkes o paraya alınmaz demiş ama arkadaşlar kredi kartı ile alacağım o yüzden internet üzerinden yapıyorum 0 almak istiyorum ayrıca bu para verilmezse kaç para verilir arkadaşlar nerede o kartlar ucuz olanlar söyleyin oradan alalım
sunal Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2020 #15 Hocam Hangi ekran Kartını Aldınız ? Bende Arada kaldım .