Powercolor RX 580 vs MSI RX 580

toprox

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Denizli
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere AMD RX 590, Vega 56, Vega 64 kartlarından herhangi birini alana Resident Evil 2, The Division 2, Devil May Cry 5 oyunlarını hediye ediyor. Eğer RX 570 ya da 580 alırsanız da bu 3 oyundan seçtiğiniz 2 tanesini alabiliyorsunuz.
Ben de hazır indirimdeyken, kampanyanın anlaşmalı olduğu Amazon'dan:
ya da
bu kartı almak istiyorum. Karar veremediğim şey ise hangi kartın performansı ve önemli olarak soğutması ve programları daha iyidir? Zaten RX 590 çıktığı için bu kartların fiyatı düştü, Black Friday'de de daha düşeceğini sanmam. Sizce hangisi cevaplarsanız sevinirim. Ayrıca 2-3 ay bekleyip RX 590 almak daha mantıklı mıdır ve aradaki fiyat farkına değer mi?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PowerColor ve MSI arasında 3-4 FPS'lik bir fark vardı MSI önde olacak şekilde. Nasıl bilmiyorum. Yalnız haberin olsun o ekran kartı sana 210 Dolar'dan yani 1200 TL'den değil 1500-1600 TL'den gelecek. Gerçi Türkiye fiyatı 1800 TL gibi bir şey. Yine de güzel olur Amazon'dan almak. RX 590'ın RX 580'den performanslı olacağı zaten belli yalnız fiyatına da bağlı. 2300-2400 TL gibi bir fiyata sahip olunursa alınır o kart. GTX 1070 ve GTX 1060 GDDR5X'in arasında olacak çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı