PowerColor RX 6400 ITX alınır mı?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
2200'e anlaştım sizce alınır mı? Ürün sıfırdan farksız. Gerçekten de içi hiç açılmamış tertemiz 8 ay garantisi var adam diyor bundan önceki, sahibi almış ancak kullanamamış o da yükseltmek için sattığını söylüyor sizce alınır mı? İleride RDR 2 Dying Light 2 gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?

Pce gen4 X4 olması ve GTX 1650 ile neredeyse aynı performansı vermesi sebebiyle bence ne kadar temiz olsa da alınmaz, şu ara AMD'nin driver sorunları da mevcutken bence 1500-2000 arasına GTX 1650 almak çok daha mantıklı olur.

2200'e anlaştım sizce alınır mı? Ürün sıfırdan farksız. Gerçekten de içi hiç açılmamış tertemiz 8 ay garantisi var adam diyor bundan önceki, sahibi almış ancak kullanamamış o da yükseltmek için sattığını söylüyor sizce alınır mı? İleride RDR 2 Dying Light 2 gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?

Dediğin oyunları da keyifle oynatmaya o kartın gücünün yeteceğini hiç sanmıyorum.

3 gün önce 2000'e bırakmış.

O kartlar eskidi hocam. Elimde patlamasından korkuyorum.

RX 6400 yeni çıkmış bir kart olabilir ama inanın RX470 bilene bundan daha yeni o derece saçma bir karttır kendisi. Arkadaşın eklediği 1650 Super'in fiyatı iyi bence kaçırılmaz ama 4 GB ne kadar götürür orasını bilemem.

Yani dediğim oyunları oynatmaz mı satan arkadaş oyunlarını attı orta ayarlarda 60 FPS üstü oynadıgını söylüyor.

Oyun oynatır da bir cacık anlamazsın ki, GT1630 oyun oynatıyor o daha iyi bu karttan :)

Oyun oynatır da bir cacık anlamazsın ki, GT1630 oyun oynatıyor o daha iyi bu karttan :)

Hocam kartı bizzat gördüm sıfır gibi tertemiz içi açılmamış gerçektende o yüzden hoşuma gitti. Yani beni bir 4 5 sene götürmesi açısından bir de garantili olması cabası. Ayrıca elden almak daha mantıklı değil mi? Ben bursadayım.

Hocam kartı bizzat gördüm sıfır gibi tertemiz içi açılmamış gerçektende o yüzden hoşuma gitti. Yani beni bir 4 5 sene götürmesi açısından bir de garantili olması cabası.
Hocam ekran kartında garanti bir işe yaramıyor, bende zamanında RX570 vardı gönderdim macun yenileyip yolladılar, e zaten ben bunu kendimde yapardım ne anladım ki?
Siz bu karta kafayı takmışsanız bir şey diyemem ama ne 4 yılı ne 4 ay götürür ilerde pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı