PowerColor RX 6600 XT Hellhound'un FurMark sıcaklık değerleri nasıldır?

SqueS

Kilopat
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi sosyaller. Geçen günlerde 2. el ekran kartı aldım. PowerColor RX 6600XT Hellhound modeli, sizce sıcaklık değerleri nasıl bir sıkıntı var mı?

Not: Mid Tower kasa kullanıyorum ekran kartı 2 parmak boşluk anca var bir de yan camı kapalı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    3,2 MB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları o sıcaklıklar için çok düşük devirde dönüyor sanırım onun dışında sorun yok.

2K MSAA 8X yapıp tekrardan test eder misiniz? Şu anki normal görünüyor ama bir de o şekilde yapın bakalım asıl o zaman verdiği tepki önemli.

Yaptım dostum.

Testi şu şekilde yapabilir misiniz? Kasa mesh panele sahip mi?

Bu testi de yaptım hocam.

Fanları o sıcaklıklar için çok düşük devirde dönüyor sanırım onun dışında sorun yok.

Bana da öyle geldi hocam ama RDR2 oynuyorum 4 5 saat boyunca 68 69 derece oluyor maksimum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    3,2 MB · Görüntüleme: 71
  • Ekran Görüntüsü (13).png
    3,2 MB · Görüntüleme: 71
Bana da öyle geldi hocam ama RDR2 oynuyorum 4 5 saat boyunca 68 69 derece oluyor maksimum.

Yine iyi, RDR2 çok ağır bir oyundur fazla ısındığını düşünüyorsanız fan devrini yükselirsiniz lakin önermem 70 derece RDR2 içi gayet mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…