SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 7 Ocak 2023 #11 the Prodigy dedi: Hocam testte 8X MSAA açmayı unutmuşsunuz ve RDR2'de dediğiniz sıcaklık hotspot sıcaklığı mı? Genişletmek için tıkla... Bir daha yapayım hocam istersen. Hotspot sıcaklığı dediğiniz bir sıcaklık daha yazıyor o mu oluyor?
the Prodigy dedi: Hocam testte 8X MSAA açmayı unutmuşsunuz ve RDR2'de dediğiniz sıcaklık hotspot sıcaklığı mı? Genişletmek için tıkla... Bir daha yapayım hocam istersen. Hotspot sıcaklığı dediğiniz bir sıcaklık daha yazıyor o mu oluyor?
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.872 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Ocak 2023 #12 SqueS dedi: Bir daha yapayım hocam istersen. Hotspot sıcaklığı dediğiniz bir sıcaklık daha yazıyor o mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet, genellikle daha yüksek olur. Yapabilirsiniz isterseniz.
SqueS dedi: Bir daha yapayım hocam istersen. Hotspot sıcaklığı dediğiniz bir sıcaklık daha yazıyor o mu oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet, genellikle daha yüksek olur. Yapabilirsiniz isterseniz.
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 7 Ocak 2023 #13 the Prodigy dedi: Evet, genellikle daha yüksek olur. Yapabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (17).png 3,2 MB · Görüntüleme: 41
the Prodigy dedi: Evet, genellikle daha yüksek olur. Yapabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.872 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Ocak 2023 #14 SqueS dedi: Yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Fan hızına göre ortalama duruyor, isterseniz kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum bu şekilde de.
SqueS dedi: Yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Fan hızına göre ortalama duruyor, isterseniz kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum bu şekilde de.
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 7 Ocak 2023 #15 the Prodigy dedi: Fan hızına göre ortalama duruyor, isterseniz kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum bu şekilde de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam garantisi bitmiş kart ve macun değişimi yapılmamış hiç belki macun değişimi yapılırsa daha da iyi olabilir.
the Prodigy dedi: Fan hızına göre ortalama duruyor, isterseniz kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum bu şekilde de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam garantisi bitmiş kart ve macun değişimi yapılmamış hiç belki macun değişimi yapılırsa daha da iyi olabilir.