noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Dostlar hazır sistemle çok ucuza geliyor, alınır mı? Sorun çıkarır mı?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Uygundan kasıt nedir? Tam model nedir? Sistem link?
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 MzBag dedi: Uygundan kasıt nedir? Tam model nedir? Sistem link? Genişletmek için tıkla... PowerColor Fighter hocam, hazır sistemle 13.500 liraya oluyor. Hocam yardımcı olun lütfen kart iyi mi kötü mü bilmiyorum fiyatı çok uygun.
MzBag dedi: Uygundan kasıt nedir? Tam model nedir? Sistem link? Genişletmek için tıkla... PowerColor Fighter hocam, hazır sistemle 13.500 liraya oluyor. Hocam yardımcı olun lütfen kart iyi mi kötü mü bilmiyorum fiyatı çok uygun.
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #4 noXtenn dedi: PowerColor Fighter hocam, hazır sistemle 13.500 liraya oluyor. Hocam yardımcı olun lütfen kart iyi mi kötü mü bilmiyorum fiyatı çok uygun. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
noXtenn dedi: PowerColor Fighter hocam, hazır sistemle 13.500 liraya oluyor. Hocam yardımcı olun lütfen kart iyi mi kötü mü bilmiyorum fiyatı çok uygun. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com