PowerColor RX 6700 XT nasıl OC yapılır?

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba YouTube'a baktım ama çok bir şey bulamadım. İlk sorum şu PowerColor'un RX 6700XT modeli uygun mu overclock yapmaya ve nasıl yapabilirim (AMD ayarlarını neredeyse sıfır bilgim var)? Ekran kartımın ghost rider gibi olmasını istiyorum (ama yanma konusunda değil)!

Modeli bu. Şu an galiba ürün stok bitmiş.

OC yaparsınız yapmasına ama öyle "ghost rider" falan olmaz. Birkaç FPS artabilir.

Eki Görüntüle 1865746

Radeon Software'daki şu sekmeden GPU'nun stok ayarlarını paylaşır mısınız?

Hocam bu ikisi var ama. Zaten stok ayarları ellemeyi dendim ama benlik değilmiş. Bir de hocam mecaz anlamda ghost rider kusura bakmayın biraz ciddi yazmışım

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-17_194405854.png
    53,9 KB · Görüntüleme: 85
  • resim_2023-07-17_194415526.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 86
Manuel ayarlama kısmından özel seçeneğine tıklayıp şu ayarları dener misiniz? Ayarladıktan sonra stres testi yapın mutlaka.

OC'li ve OC'siz farkını görmek istiyorsanız SuperPosition Benchmark yapıp (1080p extreme ayarlarda) puanlara bakabilirsiniz.

Not: Ben Asrock PG modelini kullanıyorum. Modelden modele frekans ayarı ve sıcaklık değişebilir. Stres testi yaptıktan sonra stabil olduğuna kanaat getirirseniz frekansı biraz daha arttırmayı deneyebilirsiniz.

@SadeceEfe

SuperPosition Benchmark tavsiye ederim.

MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini de kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…