PowerColor RX 7800 XT Red Devil ekran kartı alınır mı?

Bütçe
16000

AşilPeleus

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Garantisi devam eden ikinci el PowerColor RX 7800 XT Red Devil ekran kartını 16.000 TL'ye satın almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata değer mi?
Şu anda elimde mining yapılmış bir RX 6800 XT bulunuyor. Aşırı ısınma sorunları yaşıyorum ve artık gerçekten bıktım. Bu nedenle RX 7800 XT modeline geçmek istiyorum.
Bu kart, özellikle bu fiyat aralığında mantıklı bir tercih olur mu?
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Kesinlikle mantıklı olur bir de Red Devil muhteşem bir şey üstüne garantisi de devam ediyor.

Almanız kesinlikle mantıklı tercih olur yalnızca güç kaynağınızın ve kasanızın hava akışının bu kartı destekleyecek düzeyde olduğundan emin olun RX7700 XT de sıfır fiyatı o civarı ama performans olarak belirgin şekilde geride karar sizin hayırlısı olsun.

Alım öncesi kartın sıcaklıklarını, fan sesini ve yük altı stabilitesini kontrol edin (FurMark, 3DMark veya Cyberpunk 2077 gibi ağır bir oyunla).

kasa olarak cooler master td 500 v2 white kullanıyorum hocam. Sanırım yeterli olur güç kaynağımda 750 watt sizce o da yeterli olur mu sistemim bu şekilde ? ve değerli bilgilieriniz için çok teşekkür ederim.

Kablo bağlantıları (3X 8-pin) varsa, başka hiçbir engel yok demektir. 750W PSU: Eğer kaliteli bir markaysa (80+ Gold tercihen), RX 7800 XT'yi full yükte dahi rahatlıkla besler. Rica ederim hocam.

Kablo bağlantıları (3X 8-pin) varsa, başka hiçbir engel yok demektir. 750W PSU: Eğer kaliteli bir markaysa (80+ Gold tercihen), RX 7800 XT'yi full yükte dahi rahatlıkla besler. Rica ederim hocam.
Güç kaynağım : Gigabyte aorus gp-ap750gm 750w 80+ gold modüler güç kaynağı şuana kadar bir problemini görmedim ama bu kart daha çok yük çekecektir iş görür mü dersiniz yoksa güç kaynağını da mı değiştireyim

Sıcaklık testlerini vs atmasını isteyin güncel olarak.
testleri attı pek bir problem görmedim 60 derece civarında çalışıyordu

Değiştirmeniz gerekmez, ekstra masrafa girmenize hiç gerek yok. PSU'nuzun hâlihazırda iyi çalışıyor olması da bu kararı daha sağlamlaştırır.

Değiştirmeniz gerekmez, ekstra masrafa girmenize hiç gerek yok. PSU'nuzun hâlihazırda iyi çalışıyor olması da bu kararı daha sağlamlaştırır.
Çok teşekkür ediyorum hocam değerli bilgileriniz ve vakit ayırdığınız için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…