PowerColor RX 9060 vs Sapphire RX 9060

Heren45

Decapat
Daha fazla  
Shadow Nova | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com 1K daha vererek PowerColor ekran kartını Sapphire yükseltebilirim ama kafam karışık. PowerColor ekran kartını çok bilmediğim için şüpheleniyorum. Eğer bir sıkıntı çıkmaz derseniz o 1K yı SSD gibi şeylere yükseltebilirim. Ama 16 GB'lık ekran kartı alamam zaten bütçem şu anda sonda. 1080p oynayacağım ve FPS oynayacağım için çok bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Biraz da acil bugün almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

SSD para bulununca alınır ama GPU alınmaz.

Cumaya kadar bekleyebilecek zamanınız varsa Gaming Gecesi saatinde 9060 XT 16 GB sistem düşüyor bu fiyatlarda. 8 GB için 32K fiyat çok yüksek. PowerColor kötü bir marka, model değil. Tercih edebilirsin.

Konuyu açtığım gibi sisteme zam verip ssd sini kısmışlar şaka gibi. Zam yediğine göre galba 16gb lısını alacağım. Kulaklık paramı feda edip...

Cumaya kadar bekleyebilecek zamanınız varsa Gaming Gecesi saatinde 9060 XT 16 GB sistem düşüyor bu fiyatlarda. 8 GB için 32K fiyat çok yüksek. PowerColor kötü bir marka, model değil. Tercih edebilirsin.
Hocam sanırım 9060xt 16gb alıcam. En iyi ihtimal o gibi. Zamanımda dediğim gibi çok yok.

Hocam onlar daha sonra alınır sorun yok bazen vatan da falan da indirim oluyor yüzde 20 olmuştu geçen

@Heren45, bahsettiğim indirimli sistem bu. Gaming Gecesi'nde fiyatı 30K bandına düşüyor. Bir kaç değişiklikle alabilirsiniz. (Anakart, PSU vb.) Daha mantıklı sistemler varsa onlara da bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…