PowerColor RX6400 garantide BIOSTAR ile değişim yapılacak

AslanOnline

Hectopat
Daha fazla  
Ben PowerColor RX6400 ekran kartı aldım bir sorun yaşadım ekran kartını servise gönderdim ve değişim yaptırdım ama ekran kartını farklı bir marka göndereceklerini söylediler. Söyledikleri marka BIOSTAR sizce kabul etmeli miyim? İade etsem bir daha o fiyata aynı ekran kartını bulamayabilirim.

Ben kabul etmezdim. İade edip 2. el bakardım.

Bence kabul etmeyin misli değişim isteyim RX 6500 verin o zaman de oda yoksa RX 6600 isteyin bu sizin hakkınız

Bence kabul etmeyin misli değişim isteyim RX 6500 verin o zaman de oda yoksa RX 6600 isteyin bu sizin hakkınız

Hocam kabul etmiyorlar o şekilde iadesi 2665 TL bu fiyata aynı ekran kartı bulmam mumkun değil mecbur kabul ettim BIOSTAR beni uzun bir süre götürür mü peki?

Hocam kabul etmiyorlar o şekilde iadesi 2665 TL bu fiyata aynı ekran kartı bulmam mumkun değil mecbur kabul ettim BIOSTAR beni uzun bir süre götürür mü peki?
biostar RX 550 kullandım bir sorun yaşamadım kötü bir marka değil ürünleri duyurulmadığı için pek bilen yok SSD si mevcut 480 gb kullanıyorum samsung bellekler mevcut fakat giriş seviyesi ekran kartlarında bellekleri ELPİDA marka kullanıyor çok overclocka gelmez, kart elinize ulaşınca bellek markasını bir kontrol edin ,Samsung,Micron,Hynix gibi marka bellekler kullanıyorsa OC nin dibine vurabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…