PowerColor RX6600 82 dereceleri görüyor

MegaGHz

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta önce 2.el kasa aldım.
Ekran kartı PowerColor RX6600 kurulumu yaptım CS 2 açtım yaklaşık 86 dereceyi görmüştü şu an 60 derecelere kadar düştü ama Metro Exodus oynarken halen 82 83 derecelerde gidip geliyor acaba diyorum yazılım eksikliginden dolayı olabilir mi bilgisi olan cevaplayabilir mi?

Not; virüs bulaşmış olamaz Win kurulumdan sonra sadece Steam ve Epic Games indirdim.
Driver kurulu doğru driver olduğuna eminim.

Kasanın şu an temperli camı dahi açık hava sirkulasyonu iyi durumda kasa linki;

Sistem.
i5 11400F.
ASUS H510M-K
PowerColor RX6600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kartı kullanıyorum. Bakımlarını yaptırmama rağmen ben de 80 üstü sıcaklık gördüm. Kasanın camını çıkartınca komik bi şekilde FurMark da 75° aldı. Hotspot ise 81° civarında. Tamamen kasadan kaynaklı gibi görünüyor.

15 dakikalık FurMark testi atar mısınız?

Hocam 85 86 dereceleri gördü
Hotspot 101
FPS AVG100
fan ayarı %55
Hocamın da dediği gibi bakım zamanı gelmiş. Kaliteli bir termal macun ile yenileyin ve tozunu filan alın. Sıcaklıklar ideal bir değere düşecektir.

Güncelleme yapıyorum MX-4 termal macunu aldım sürdüm şu anda %55 fan ayarında 72 73 derece gidip geliyor düne kadar %75 fan ayarında 86 dereceye kadar çıkıyordu öneriniz için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• ec49af34-81c0-4cfe-837e-6c48647ebdb9.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…