ucanspagetticanavari Megapat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #1 İyi günler arkadaşlar. Ben sistem toplarken aklıma bişey takıldı. PowerColor Official Website - Graphics, Cases, Power Supply -- PowerColor TurboDuo R9 280X 3GB GDDR5 OC Burda bu ekran kartının harcadığı enerji 750w yazıyor. Şimdi ben 750w lık bir güç kaynağı kullanırsam diğer parçalara enerji kalmıyor mu ne oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
İyi günler arkadaşlar. Ben sistem toplarken aklıma bişey takıldı. PowerColor Official Website - Graphics, Cases, Power Supply -- PowerColor TurboDuo R9 280X 3GB GDDR5 OC Burda bu ekran kartının harcadığı enerji 750w yazıyor. Şimdi ben 750w lık bir güç kaynağı kullanırsam diğer parçalara enerji kalmıyor mu ne oluyor?
Cem Gürel Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 1.618 24 Nisan 2014 #2 Hayır, 750W tüm sistem için önerilen miktar. Ayrıca o değerler genelde çok fazla oluyor. Sistemini yazarsan hangi güç kaynağını seçmen konusunda daha iyi yardımcı olabiliriz.
Hayır, 750W tüm sistem için önerilen miktar. Ayrıca o değerler genelde çok fazla oluyor. Sistemini yazarsan hangi güç kaynağını seçmen konusunda daha iyi yardımcı olabiliriz.
S Simo Hayha Ziyaretçi 24 Nisan 2014 #3 750w çeken bir sistem yoktur. 600w +80 plus idealdir uçuk olmayan sistemler için. Ama zalman psu kalitelidir. Hem de ucuzdur. Alabilirsiniz. Zalman Zm700-Glx Dual Forward Serisi 80Plus 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Her türlü ihtiyaca fazlasıyla yanıt verir.
750w çeken bir sistem yoktur. 600w +80 plus idealdir uçuk olmayan sistemler için. Ama zalman psu kalitelidir. Hem de ucuzdur. Alabilirsiniz. Zalman Zm700-Glx Dual Forward Serisi 80Plus 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Her türlü ihtiyaca fazlasıyla yanıt verir.