Technomaniak Kilopat Katılım 18 Aralık 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #1 Ben Powercom'un 2000Va'lık Lineinteractive UPS'den aldım bununla ilgili bazı sorularım olacak. Bu UPS'lerde PSU'lar gibi verimlilik var mı? Yani sistem ne kadar harcarsa prizden ona göre mi elektirik çekiyor? Yoksa 2000Va hepsini mi çekiyor? UPS'lerde var olan Green Mod nedir, ne işe yarar? 7/24 açık kalmasının bir zararı var mıdır? Aküleri %100 doluyken şarj etmeye devam ediyor mu? Bu da UPS Modeli: Powercom RPT 2000 VA Line-Interactive UPS Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2017
Ben Powercom'un 2000Va'lık Lineinteractive UPS'den aldım bununla ilgili bazı sorularım olacak. Bu UPS'lerde PSU'lar gibi verimlilik var mı? Yani sistem ne kadar harcarsa prizden ona göre mi elektirik çekiyor? Yoksa 2000Va hepsini mi çekiyor? UPS'lerde var olan Green Mod nedir, ne işe yarar? 7/24 açık kalmasının bir zararı var mıdır? Aküleri %100 doluyken şarj etmeye devam ediyor mu? Bu da UPS Modeli: Powercom RPT 2000 VA Line-Interactive UPS Fiyatı
O osas bey Hectopat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 260 Makaleler 1 24 Nisan 2017 #2 3. ve 4. soruya cevap vereyim. 3. Açık kalması bir sıkıntı çıkarmaz ama sen kullanmadığın takdirde kapatırsan daha mantıklı olur. Mesela yazın kullanmadığın zaman kapat. 4. ise Hayır şarj etmiyor.
3. ve 4. soruya cevap vereyim. 3. Açık kalması bir sıkıntı çıkarmaz ama sen kullanmadığın takdirde kapatırsan daha mantıklı olur. Mesela yazın kullanmadığın zaman kapat. 4. ise Hayır şarj etmiyor.