rulinAwir
Centipat
Bir ISO dosyasını kullanmak için indirmiştim, güvenilir olduğu söylenmişti fakat indirdiğimde bu sonuçlar ile karşılaştım. Cidden bir sorun var mı?
Bir ISO dosyasını kullanmak için indirmiştim, güvenilir olduğu söylenmişti fakat indirdiğimde bu sonuçlar ile karşılaştım. Cidden bir sorun var mı?
kendi sitesinden indirdiyseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Yani ben kullanmıştım pek sorun ile karşılaşmadım.
Şimdi baktımda Kaspersky algılamış.
Antivirüs ile taramanı tavsiye ede.
Bu konudan indirin hocam.Bilgisayarımı Windows Defender koruyordu onun uyarı verdiğini gördüm sonra bilgisayarımda bulunan Malwarebytes ile tarattım aynı sonucu verdi bende dosyayı sildim. Bu durumdan sonra tarattığımda bir sorun çıkmadı belki UltraISO yazılımına bakarım ikisini önerdiklerini görmüştüm.
Kaspersky ile malwarebytes uyarı vermiş yüklemeyin.Bilgisayarımı Windows Defender koruyordu onun uyarı verdiğini gördüm sonra bilgisayarımda bulunan Malwarebytes ile tarattım aynı sonucu verdi bende dosyayı sildim. Bu durumdan sonra tarattığımda bir sorun çıkmadı belki UltraISO yazılımına bakarım ikisini önerdiklerini görmüştüm.
Bu konudan indirin hocam.
https://www.technopat.net/sosyal/indir/ultraiso.399/
Kaspersky ile Malwarebytes uyarı vermiş yüklemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.