PowerLine Adapter alınır mı?

Ek2ooo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben şu anda TurkNet Gigabit internet kullanıyorum. Benim oyun oynadığım oda, modemin bulunduğu oda ve TurkNet'in genişletici cihazının olduğu oda olarak 3 oda var şu anda. Bu üç oda üçgen formunda, hepsi birbirinin bir duvar arkasında. Böyle bir senaryoda Wi-Fi ile en fazla 500Mbit'leri gördüm indirmede. Sorum şudur ki PowerLine adaptör kullanmam benim internetten daha fazla verim almamı sağlar mı? Kusura bakmayın çok uzun yazdım. İyi günler

PowerLine elektrik kablosunu kısaca Ethernet kablosuna çeviriyor ve 300 metre kablo menzili var eğer kablolu bağlantı performansı istiyorsan bu tek seçenek ama alacağın cihazı incele öyle al.

Bir de ana gönderiye yazmayı unuttuğum bir detay var ancak. Bilgisayarın olduğu odada adaptörü üçlü prize takmaktan başka şansım yok

Bu fikri de düşündüm ancak priz uzaktan bir yerden çekilmiş ve sadece üçlü prizin yuvalarını görebiliyorum. Kablolama ile yapılmış hangi prizde olduğunu bilmiyorum.
Üçlü prize takmam durumunda kaybım ne olur? Uğraşmaya değer bir fatk olur mu şu anki senaryo ile?

3'li prize takamazsın çalışmaz direk hatta bağlaman lazım.

Aynı evde olması yeter deniyordu o zaman o bilgi doğru değil demekki teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…