A atkn1337 Centipat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #11 Modemin olduğu aynı odada PowerLine'ı denediğim zaman bile 50 Mbps alıyorum. Direkt modeme bağladığım zaman ise 110 Mbps'ye kadar çıkabiliyorum.
Modemin olduğu aynı odada PowerLine'ı denediğim zaman bile 50 Mbps alıyorum. Direkt modeme bağladığım zaman ise 110 Mbps'ye kadar çıkabiliyorum.
Dabangg Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #12 atkn1337 dedi: Modemin olduğu aynı odada PowerLine'ı denediğim zaman bile 50 Mbps alıyorum. Direkt modeme bağladığım zaman ise 110 Mbps'ye kadar çıkabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 2.4 bağlantıyla bağlandığımda yarı yarıya performans düşüyor aynı onun gibi bir durum ev içi tesisat ya da cihaz arızalı mı acaba çünkü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam performans almanız lazım videodaki gibi.
atkn1337 dedi: Modemin olduğu aynı odada PowerLine'ı denediğim zaman bile 50 Mbps alıyorum. Direkt modeme bağladığım zaman ise 110 Mbps'ye kadar çıkabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 2.4 bağlantıyla bağlandığımda yarı yarıya performans düşüyor aynı onun gibi bir durum ev içi tesisat ya da cihaz arızalı mı acaba çünkü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam performans almanız lazım videodaki gibi.