PowerLine pişmanlıktır

Makaleler
1
İyi günler.
PowerLine adaltöreleri ile yaşadığım sorunları ve nasıl çözüme kavuştur(amadığımı)duğumu anlatmak istedim. İlk olarak evim iki katlı alt katta modeme bağlı parça yukarıda ise 2 tane extender var. Ben de bu PowerLine adaptörlerine toplam 1300LIRA civarı bir para baydım. Bu aşağı ve üst kattaki parçaların bağlantıları her akşam kesiliyordu. Düzenli olarak her akşam o akşam ne yaparsam yapayım düzelmiyor sabah kalktığımda düzelmiş oluyordu. Aylarca süren bu olay yüzünden RDR2 BF1-5 ve Crysis serisi olmak üzere bayağı bir Single Player oyun bitirdim . En sonunda canıma tak edince TP-Link'i aradım 20dk bekledikten sonra açtılar ve PowerLine adaptörlerine telefon üzerinden yardım etmediklerini söylediler. Kendi sitelerindeki canlı desteğe yazdım 30dklık bir yazışmanın ardından isterseniz garantiye gönderin evinizin elektrik altyapısını kontrol ettirin oldu ve operatör yüzüme kapadı mesajlaşmayı. Sonrasında dedim her akşam aynı saatte kesiliyor saatli değil ya bu belki Kablonet'ten kaynaklı bir sıkıntıdır diye. Aradım uzun uzun konuştuk dalgalanma kesilme vesaire gözükmüyor dediler oradan da cevabı bulamadın. Sonrasında şuraya sor buraya sor evin tesisatını yapan ustanın telefonunu buldum adamı 2 hafta boyunca neredeyse her gün aradım ki gelsin. Bu elektrikçileri getirirken yaşadığım sıkıntıyı başka hiçbir şeyde yaşamadım. 2 hafta sonra öğrendim adam korona olmuş. Başka bir elektrikçi buldum önceden de gelen yine bu adamı da 1 hafta taciz etmemin sonucunda geldi. Sıkıntı aynı fazda olmamaları olabilir dedi fazlara baktı düzgündü. O anda bunun çözümü olmadığını anladım ve dedim ustaya ustam acilen sen yukarı kattaki odaya bir kablo çek. Telefon hatlarının olduğu borularda ilerleye ilerleye en sonunda çekilde kablo odama bir güzel de odanın etrafından gözükmeyecek şekilde götürdüler kabloyu bilgisayara. 30metre civarı CAT6 kablo kullandılar 250TL verdim gittiler. Oh be dünya varmış. Sıfır sıkıntı çile. Eskiden 80-90 pinge şükrederken artık 55 ping in üstüne çıkmıyor. Kablonet'den de özür diliyorum ping yüzünden sizi az sövmedim. Uzun işin kısası PowerLine pişmanlıktır almayın aldırtmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…