Mr.Ponge Femtopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Görünce mantıklı geldi de bu soru PowerPC mimarisine işletim sistemi nasıl kurulur bilmiyorum Rufus'la mı biçimlendirmemiz gerekiyor yine. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Görünce mantıklı geldi de bu soru PowerPC mimarisine işletim sistemi nasıl kurulur bilmiyorum Rufus'la mı biçimlendirmemiz gerekiyor yine.
YOLO_1234 Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Mr.Ponge dedi: Görünce mantıklı geldi de bu soru powerpc mimarisine işletim sistemi nasıl kurulur bilmiyorum Rufus'la mı biçimlendirmemiz gerekiyor yine. Genişletmek için tıkla... Debian powerpc destekler. Ona göre ISO'yu indirip Rufus gibi programlarla yazdırın.
Mr.Ponge dedi: Görünce mantıklı geldi de bu soru powerpc mimarisine işletim sistemi nasıl kurulur bilmiyorum Rufus'la mı biçimlendirmemiz gerekiyor yine. Genişletmek için tıkla... Debian powerpc destekler. Ona göre ISO'yu indirip Rufus gibi programlarla yazdırın.
Mr.Ponge Femtopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 YOLO_1234 dedi: Debian powerpc destekler. Ona göre ISO'yu indirip Rufus gibi programlarla yazdırın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kankam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2022
YOLO_1234 dedi: Debian powerpc destekler. Ona göre ISO'yu indirip Rufus gibi programlarla yazdırın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kankam.