Kingofefe Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 30 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, PowerPoint'te 2 tane slayt dosya yaptırdım şimdi onları tek dosya tek slayta birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, PowerPoint'te 2 tane slayt dosya yaptırdım şimdi onları tek dosya tek slayta birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rediron Kilopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.708 Çözümler 40 Yer İstanbul /Anadolu Daha fazla Sistem Özellikleri Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / HyperX Pulsefire Haste / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Fiber 1000Mbps / PS2 / PS3 / PS4 Cinsiyet Diğer 30 Nisan 2024 #3 Kingofefe dedi: Merhaba arkadaşlar, PowerPoint'te 2 tane slayt dosya yaptırdım şimdi onları tek dosya tek slayta birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yukardan Ekle sekmesine gel, Yeni Slaytlar kısmının altındaki seçeneklere gir, Slaytları Yeniden Kullan kısmından ekleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Kingofefe dedi: Merhaba arkadaşlar, PowerPoint'te 2 tane slayt dosya yaptırdım şimdi onları tek dosya tek slayta birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yukardan Ekle sekmesine gel, Yeni Slaytlar kısmının altındaki seçeneklere gir, Slaytları Yeniden Kullan kısmından ekleyebilirsin.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Nisan 2024 #4 Kingofefe dedi: Merhaba arkadaşlar, PowerPoint'te 2 tane slayt dosya yaptırdım şimdi onları tek dosya tek slayta birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Slaytları kopyala yapıştır yap. Artı 0 Eksi
Kingofefe dedi: Merhaba arkadaşlar, PowerPoint'te 2 tane slayt dosya yaptırdım şimdi onları tek dosya tek slayta birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Slaytları kopyala yapıştır yap.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 30 Nisan 2024 #5 Pardon yanlış konu. Artı 0 Eksi