Merhaba, PowerPoint 2007'de çıktı alacakken slayt ayarından yatay çıktıyı seçmeme rağmen dikey olarak çıkıyor. Dinleyici Notlarını seçip yatay seçeneğini seçerek yapıyorum. Fotoğraf da pek net görünmeyebilir ama en net bunu bulabildim. Çözümü nedir acaba?
Eki Görüntüle 1542837
Hocam CTRL+P ve ya kenardaki çubuktan yazdır de ve karşına çıkan pencere de özellikler diyor ona tıkla ve: Eki Görüntüle 1542839
Yön yazıyor oradan yatayı seçip tekrar deneyebilirmisin ?
Hocam attıklarınızı deneyeceğim. Fakat zaten 2. attığınızdaki gibi yapıyorum, en altta "yazdırılacak" kısmından dinleyici notlarını seçip yandan da yatayı seçerek yapıyorum fakat sanırım o başka bir şey için. Kağıt yönünü yatay değil de sıralamayı dik yapıyor anladığım kadarıyla. Son attığınız görseli yarın deneyeceğim.
Kendi bilgisayarım değil, kırtasiye bilgisayarı. O bilgisayarda da ara ara bu tarz sorunlar yaşıyorum ne yazık ki.
@393060 Hocam dediğiniz şeyi denedim, biraz daha eski bir arayüzü vardı ve "kağıt yönü" gibi yazan şeyi yatay yaparak denedim fakat sonuç yine aynı. Sorun bilgisayardan gibi diye düşünüyorum. Eski sürüm kaynaklı da olabilir bilemeyeceğim. Sizlik bir şey yok ama, sağ olun yardımınız için.