8 874836 Picopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 208 Çözümler 2 7 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar PowerPoint'i etkinleştirmeye çalıştığımda ekteki gibi hata veriyor:
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 7 Ocak 2025 #2 Aboneliğiniz var mıydı, süresi mi bitti? Artı 0 Eksi
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 7 Ocak 2025 #3 Muhtemelen aynı kodun daha önce kullanılmış olduğunu ve limitin bittiğini söylüyor. Keyi internetten mi aldınız Artı 0 Eksi
Muhtemelen aynı kodun daha önce kullanılmış olduğunu ve limitin bittiğini söylüyor. Keyi internetten mi aldınız
KS KS 8 874836 Picopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 208 Çözümler 2 7 Ocak 2025 #4 Taeones dedi: Aboneliğiniz var mıydı, süresi mi bitti? Genişletmek için tıkla... Yeni bir ürün anahtarı almıştım onu girdim şöyle bir yer karşılıyor PowerPoint'e girdiğimde. emin.gunay dedi: Muhtemelen aynı kodun daha önce kullanılmış olduğunu ve limitin bittiğini söylüyor. Keyi internetten mi aldınız. Genişletmek için tıkla... Evet hocam peki ne yapacağız. Artı 0 Eksi
Taeones dedi: Aboneliğiniz var mıydı, süresi mi bitti? Genişletmek için tıkla... Yeni bir ürün anahtarı almıştım onu girdim şöyle bir yer karşılıyor PowerPoint'e girdiğimde. emin.gunay dedi: Muhtemelen aynı kodun daha önce kullanılmış olduğunu ve limitin bittiğini söylüyor. Keyi internetten mi aldınız. Genişletmek için tıkla... Evet hocam peki ne yapacağız.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.565 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Ocak 2025 #5 MAK anahtar, büyük ihtimalle yeterince satılmış ve sizin elinizdeki patlamış. Aldığınız satıcıya ulaşın. Artı 0 Eksi
MAK anahtar, büyük ihtimalle yeterince satılmış ve sizin elinizdeki patlamış. Aldığınız satıcıya ulaşın.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 7 Ocak 2025 #6 874836 dedi: Yeni bir ürün anahtarı almıştım onu girdim şöyle bir yer karşılıyor PowerPoint'e girdiğimde. Eki Görüntüle 2391189 Evet hocam peki ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... Yeni kod alacaksanız Artı 0 Eksi
874836 dedi: Yeni bir ürün anahtarı almıştım onu girdim şöyle bir yer karşılıyor PowerPoint'e girdiğimde. Eki Görüntüle 2391189 Evet hocam peki ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... Yeni kod alacaksanız
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 7 Ocak 2025 #7 Aynen hocam muhtemelen geri bile dönmezler yeni key alın ya da küçük bir yazılım ile işinizi kolayca çözeriz tabii kamusal bir bilgisayar değilse. Artı 0 Eksi
Aynen hocam muhtemelen geri bile dönmezler yeni key alın ya da küçük bir yazılım ile işinizi kolayca çözeriz tabii kamusal bir bilgisayar değilse.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 7 Ocak 2025 #8 Eğer üniversite öğrenci iseniz, edu bağlantılı iken ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Yeni anahtar almakta fayda var. Artı 0 Eksi
Eğer üniversite öğrenci iseniz, edu bağlantılı iken ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Yeni anahtar almakta fayda var.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.565 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Ocak 2025 #9 Taeones dedi: Eğer üniversite öğrenci iseniz, edu bağlantılı iken ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Yeni anahtar almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Etkinleşmiyor. Artı 0 Eksi
Taeones dedi: Eğer üniversite öğrenci iseniz, edu bağlantılı iken ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Yeni anahtar almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Etkinleşmiyor.