whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 4 Aralık 2022 #1 PowerPoint üzerinden bir ödev yapıyorum ama şablondaki grafiğe kategori 1 olan yerlere yazı yazamıyorum bilen biri var mı? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 122,6 KB · Görüntüleme: 34
PowerPoint üzerinden bir ödev yapıyorum ama şablondaki grafiğe kategori 1 olan yerlere yazı yazamıyorum bilen biri var mı?
Çözüm Longhorn 4 Aralık 2022 whoiszen dedi: PowerPoint üzerinden bir ödev yapıyorum ama şablondaki grafiğe kategori 1 olan yerlere yazı yazamıyorum bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan mı yapıyorsunuz? Buradan yapıyorsanız olması lazım. Office'in hangi sürümü?
whoiszen dedi: PowerPoint üzerinden bir ödev yapıyorum ama şablondaki grafiğe kategori 1 olan yerlere yazı yazamıyorum bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan mı yapıyorsunuz? Buradan yapıyorsanız olması lazım. Office'in hangi sürümü?
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Aralık 2022 #2 whoiszen dedi: PowerPoint üzerinden bir ödev yapıyorum ama şablondaki grafiğe kategori 1 olan yerlere yazı yazamıyorum bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan mı yapıyorsunuz? Buradan yapıyorsanız olması lazım. Office'in hangi sürümü? Artı 0 Eksi Çözüm
whoiszen dedi: PowerPoint üzerinden bir ödev yapıyorum ama şablondaki grafiğe kategori 1 olan yerlere yazı yazamıyorum bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan mı yapıyorsunuz? Buradan yapıyorsanız olması lazım. Office'in hangi sürümü?
KS KS whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 4 Aralık 2022 #3 Longhorn dedi: Buradan mı yapıyorsunuz? Buradan yapıyorsanız olması lazım. Office'in hangi sürümü? Eki Görüntüle 1592820 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok PowerPoint'i kullanmıyordum sizin attığınız görsel ile anladım düzenledim şimdi. Artı 0 Eksi
Longhorn dedi: Buradan mı yapıyorsunuz? Buradan yapıyorsanız olması lazım. Office'in hangi sürümü? Eki Görüntüle 1592820 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok PowerPoint'i kullanmıyordum sizin attığınız görsel ile anladım düzenledim şimdi.