3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 4 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, PowerPoint lazım proje ödevi için fakat 5 Nisan'da kullanamayacaksın diyor. Ne yapmam lazım kullanmaya devam etmem için?
Merhaba arkadaşlar, PowerPoint lazım proje ödevi için fakat 5 Nisan'da kullanamayacaksın diyor. Ne yapmam lazım kullanmaya devam etmem için?
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.592 Çözümler 4 4 Nisan 2022 #2 Korsan desteklenmiyor diye biliyorum çevrim içi versiyonuna bak onun harici ucuz key al.
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #3 Ben 50TL'lik bir key aldım. Şu an Office'in tüm uygulamalarını sorunsuzca kullanıyorum.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Nisan 2022 #4 Çevrim içi sürümünü kullanabilirsin. Microsoft PowerPoint - Work together on PowerPoint presentations
Çevrim içi sürümünü kullanabilirsin. Microsoft PowerPoint - Work together on PowerPoint presentations
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #5 İlk kurduğunuzda deneme sürümü olarak kullanılabiliyor galiba. Açıkçası ben bugüne kadar hiç lisans almadım ama kurduğum gibi bilgisayara kullanmaya devam ediyorum. Nasıl çalışıyor benimkisi hiçbir fikrim yok.
İlk kurduğunuzda deneme sürümü olarak kullanılabiliyor galiba. Açıkçası ben bugüne kadar hiç lisans almadım ama kurduğum gibi bilgisayara kullanmaya devam ediyorum. Nasıl çalışıyor benimkisi hiçbir fikrim yok.
Dontaçhi Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 575 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #6 Programı bilgisayarınıza kurmaya gerek yok. Online olarak sitesinden girip ücretsiz bir şekilde slaytlarınızı yapabilirsiniz.
Programı bilgisayarınıza kurmaya gerek yok. Online olarak sitesinden girip ücretsiz bir şekilde slaytlarınızı yapabilirsiniz.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.701 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Nisan 2022 #7 Online olarak veya üniversite öğrencisi ve okulunuz destekliyorsa ücretsiz kullanabilirsiniz.
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 4 Nisan 2022 #8 Office uygulamalarına alternatif ve ücretsiz olan Libre Office uygulamasını kullanabilirsiniz.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 4 Nisan 2022 #9 Rosalind dedi: Çevrim içi sürümünü kullanabilirsin. Microsoft PowerPoint - Work together on PowerPoint presentations Genişletmek için tıkla... Uygulamasını hiç kullanamaz mıyım çevrim için sürüm dışında?
Rosalind dedi: Çevrim içi sürümünü kullanabilirsin. Microsoft PowerPoint - Work together on PowerPoint presentations Genişletmek için tıkla... Uygulamasını hiç kullanamaz mıyım çevrim için sürüm dışında?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Nisan 2022 #10 332579 dedi: Uygulamasını hiç kullanamaz mıyım çevrim için sürüm dışında? Genişletmek için tıkla... Bir şirkette çalışıyorsan veya bir üniversitede okuyorsan onların verdiği mail hesabı ile kullanılabilir.
332579 dedi: Uygulamasını hiç kullanamaz mıyım çevrim için sürüm dışında? Genişletmek için tıkla... Bir şirkette çalışıyorsan veya bir üniversitede okuyorsan onların verdiği mail hesabı ile kullanılabilir.