Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 7 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar PowerPoint'i güvenli bir şekilde nereden indirebilirim? Crackli istemiyorum deneme sürümü gibi bir şey varsa işimi görür.
Arkadaşlar PowerPoint'i güvenli bir şekilde nereden indirebilirim? Crackli istemiyorum deneme sürümü gibi bir şey varsa işimi görür.
HiwatariKai Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 253 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 7 Ekim 2021 #2 Online olarak tarayıcı üzerinden kullanabilirsin.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 7 Ekim 2021 #3 Microsoft PowerPoint Slayt Sunum Yazılımı | Microsoft 365 Microsoft PowerPoint her türlü slayt gösterisi sunumunu oluşturmanızı sağlayan güçlü bir araçtır ve size öykünüzü anlatmanıza yardımcı olabilecek etkili bir sunu oluşturma aracı sunar. www.microsoft.com Ücretsiz deneyin seçeneği üzerinden ilerleyin.
Microsoft PowerPoint Slayt Sunum Yazılımı | Microsoft 365 Microsoft PowerPoint her türlü slayt gösterisi sunumunu oluşturmanızı sağlayan güçlü bir araçtır ve size öykünüzü anlatmanıza yardımcı olabilecek etkili bir sunu oluşturma aracı sunar. www.microsoft.com Ücretsiz deneyin seçeneği üzerinden ilerleyin.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 7 Ekim 2021 #4 Webden ücretsiz bir şekilde https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-365/free-office-online-for-the-web kulanabilirsiniz
Webden ücretsiz bir şekilde https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-365/free-office-online-for-the-web kulanabilirsiniz
M Mehmet ULUDAĞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 Eğer orijinal Windows 10 kullanıyorsanız başlattan Office programlarını kullanabiliyorsunuz.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 7 Ekim 2021 #6 Peki .pptx uzantılı dosyayı web tarayıcısından açabilir miyim? Mehmet ULUDAĞ dedi: Eğer orijinal Windows 10 kullanıyorsanız başlattan Office programlarını kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Orijinal Windows.
Peki .pptx uzantılı dosyayı web tarayıcısından açabilir miyim? Mehmet ULUDAĞ dedi: Eğer orijinal Windows 10 kullanıyorsanız başlattan Office programlarını kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Orijinal Windows.
melihhunal Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #7 Fodenist dedi: Arkadaşlar PowerPoint'i güvenli bir şekilde nereden indirebilirim? Crackli istemiyorum deneme sürümü gibi bir şey varsa işimi görür. Genişletmek için tıkla... TechBench by WZT (v4.1.1) bu siteden indirerek bazı özelliklerini olmadan kullanabiliyorusun.
Fodenist dedi: Arkadaşlar PowerPoint'i güvenli bir şekilde nereden indirebilirim? Crackli istemiyorum deneme sürümü gibi bir şey varsa işimi görür. Genişletmek için tıkla... TechBench by WZT (v4.1.1) bu siteden indirerek bazı özelliklerini olmadan kullanabiliyorusun.
M Mehmet ULUDAĞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #8 Evet açabilirsiniz Office yazın tarayıcıya oraya sürükleyip dosyayı.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 7 Ekim 2021 #9 Mehmet ULUDAĞ dedi: Eğer orijinal Windows 10 kullanıyorsanız başlattan Office programlarını kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam teşekkürler.
Mehmet ULUDAĞ dedi: Eğer orijinal Windows 10 kullanıyorsanız başlattan Office programlarını kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam teşekkürler.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #10 Fodenist dedi: Peki .pptx uzantılı dosyayı web tarayıcısından açabilir miyim? Orijinal Windows. Genişletmek için tıkla... Evet.
Fodenist dedi: Peki .pptx uzantılı dosyayı web tarayıcısından açabilir miyim? Orijinal Windows. Genişletmek için tıkla... Evet.