PowerPoint Online'daki dosyayı nasıl PC'den açarım?

Daha fazla  
PowerPoint Online ile slayt yapıyorum. Bu yaptığım slayt OneDrive üzerine kaydoluyor. Buradan bilgisayarıma indirdiğim zaman beyaz bir dosya olarak iniyor ve açılmıyor ya da PowerPoint Online üzerinde (yani internette) açılıyor. Bu slaytın açılmasını nasıl PC'de yaparım?

Fotoğraftaki sunu dosyasını açmaya çalışırken yanlışlıkla WordPad yaptım.
Başlangıçta PowerPoint, Office vs var ama onlardan da "sunu" isimli dosyayı seçince yine internete atıyor.
OneDrive üzerinden slayta PP üzerinden aç deyince bir şey olmuyor. Benim anlamadığım bilgisayarda (başlat menüsünde) Office PP vs yüklü gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-12-27 211937.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-27 211937.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2020-12-27 212254.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-27 212254.png
    6 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2020-12-27 212443.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-27 212443.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 50
Bilgisayarında Office kurulu değil demek ki.
Ücretsiz deneme sürümünü deneyebilirsin. Link

Eğer öğrenci ya da öğretmensen tamemen ücretsiz sürümünü kullanabilirsin. Link

Fakat üniversite öğrencisi veya öğretmeni olman gerekiyor. E-posta kısmına okulnumarası@okuladı.edu.tr gibi bir mail adresi yazmalısın.

Bilgisayarında Office kurulu değil demek ki.
Ücretsiz deneme sürümünü deneyebilirsin. Link

Eğer öğrenci ya da öğretmensen tamemen ücretsiz sürümünü kullanabilirsin. Link

Fakat üniversite öğrencisi veya öğretmeni olman gerekiyor. E-posta kısmına okulnumarası@okuladı.edu.tr gibi bir mail adresi yazmalısın.
Yüklü değilse neden başlat menüde onlar var? Büyük ihtimalle link onlar ama. Çünkü tıkladığım an internete atıyor.

Yüklü değilse neden başlat menüde onlar var? Büyük ihtimalle link onlar ama. Çünkü tıkladığım an internete atıyor.

Birçok sitede ücretsiz indirebiliyorsunuz ama onlar 30 gün deneme süresi olduğu için KMSpico ile etkinleştirmeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı