M mylwian Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 56 28 Aralık 2022 #1 PowerPoint'e arkasındaki şeffaflık görünmeyecek şekilde PNG fotoğraf eklemek istiyorum (resmi ekledim) ancak arka planı halen daha duruyor. Arka planını gidermek için ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri png-transparent-arrow-arrow-angle-archery-праздник.png 12,4 KB · Görüntüleme: 340 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2022
PowerPoint'e arkasındaki şeffaflık görünmeyecek şekilde PNG fotoğraf eklemek istiyorum (resmi ekledim) ancak arka planı halen daha duruyor. Arka planını gidermek için ne yapmam gerekiyor?
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #2 Fotoğrafın arkası şeffaf değil. Yanlış fotoğrafı indirmişsiniz. Attığım fotoğrafı atarsanız arkası şeffaf olur.
Fotoğrafın arkası şeffaf değil. Yanlış fotoğrafı indirmişsiniz. Attığım fotoğrafı atarsanız arkası şeffaf olur.
M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Resmin kendisi şeffaf değil. Arkaplanın hiçbir yerde gözükmemesi gerekiyor, sadece internetten indirirken görünebilir. Son düzenleme: 28 Aralık 2022
Resmin kendisi şeffaf değil. Arkaplanın hiçbir yerde gözükmemesi gerekiyor, sadece internetten indirirken görünebilir.
M mylwian Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 56 28 Aralık 2022 #4 d1xl1te dedi: Fotoğrafın arkası şeffaf değil. Yanlış fotoğrafı indirmişsiniz. Attığım fotoğrafı atarsanız arkası şeffaf olur. Eki Görüntüle 1616733 Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler bu fotoğrafları ne yazarak bulabilirim genelde hep buraya attığım gibi fotoğraflar çıkıyor karşıma
d1xl1te dedi: Fotoğrafın arkası şeffaf değil. Yanlış fotoğrafı indirmişsiniz. Attığım fotoğrafı atarsanız arkası şeffaf olur. Eki Görüntüle 1616733 Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler bu fotoğrafları ne yazarak bulabilirim genelde hep buraya attığım gibi fotoğraflar çıkıyor karşıma
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #5 Transparent yazıp istediğinizi yazmalısınız fakat fotoğrafın arkası kareli değil beyaz olmalı, fotoğrafın üstüne basınca kareli olmalı.
Transparent yazıp istediğinizi yazmalısınız fakat fotoğrafın arkası kareli değil beyaz olmalı, fotoğrafın üstüne basınca kareli olmalı.