tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.177 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Selamlar, proje ödevi için slaytıma video ekleyecekken böyle hata alıyorum.
Çözüm tavuk_sevdalısı 6 Nisan 2025 Yerayay dedi: Video'nun uzantısı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. MP4 indirdiğim siteyi değiştirdim videoyuda slayta ekledim. mp4 indirdiğim site
Yerayay dedi: Video'nun uzantısı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. MP4 indirdiğim siteyi değiştirdim videoyuda slayta ekledim. mp4 indirdiğim site
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.431 Makaleler 11 Çözümler 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 tavuk_sevdalısı dedi: Selamlar, proje ödevi için slaytıma video ekleyecekken böyle hata alıyorum. Eki Görüntüle 2462918 Genişletmek için tıkla... Video'nun uzantısı nedir? Artı 0 Eksi
tavuk_sevdalısı dedi: Selamlar, proje ödevi için slaytıma video ekleyecekken böyle hata alıyorum. Eki Görüntüle 2462918 Genişletmek için tıkla... Video'nun uzantısı nedir?
KS KS tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.177 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 Yerayay dedi: Video'nun uzantısı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. MP4 indirdiğim siteyi değiştirdim videoyuda slayta ekledim. mp4 indirdiğim site Artı 0 Eksi Çözüm
Yerayay dedi: Video'nun uzantısı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. MP4 indirdiğim siteyi değiştirdim videoyuda slayta ekledim. mp4 indirdiğim site