H Hz.Jagermeister Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 30 20 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar PowerPoint'te poster sunum hazırlamamız gerekti, ben de internetten hazır birkaç hazır template indirdim. Fakat tampletede resimdeki gibi bilgilendirici yazılar var ne yaptım ettim bunları kaldıramadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ktm8MR.png Ktm8MR Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
Arkadaşlar PowerPoint'te poster sunum hazırlamamız gerekti, ben de internetten hazır birkaç hazır template indirdim. Fakat tampletede resimdeki gibi bilgilendirici yazılar var ne yaptım ettim bunları kaldıramadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ktm8MR.png Ktm8MR Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com
WindowsTaskmgr Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 120 20 Mayıs 2020 #2 Korumalı görünümden dolayı düzenlenemiyor olabilir. Düzenlemeyi etkinleştir yazan yere tıklayıp tekrar deneyiniz.
Korumalı görünümden dolayı düzenlenemiyor olabilir. Düzenlemeyi etkinleştir yazan yere tıklayıp tekrar deneyiniz.