Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 13 Mart 2025 #1 PPTX olarak indirme seçeneği yok. Bu uzantılarda indirip diğer sitelerde PPTX'e çevirdiğimde sunum bozuluyor. Ne yapmam lazım?
PPTX olarak indirme seçeneği yok. Bu uzantılarda indirip diğer sitelerde PPTX'e çevirdiğimde sunum bozuluyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm Croxie 13 Mart 2025 Powerpoint Web kullanıyorum. Kopya oluştura basmak lazımmış ben dışarı aktara bastığım için o seçenekler çıkmış.
Powerpoint Web kullanıyorum. Kopya oluştura basmak lazımmış ben dışarı aktara bastığım için o seçenekler çıkmış.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.783 Çözümler 25 13 Mart 2025 #2 Croxie dedi: Eki Görüntüle 2444278 PPTX olarak indirme seçeneği yok. Bu uzantılarda indirip diğer sitelerde PPTX'e çevirdiğimde sunum bozuluyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız program nedir? Artı 0 Eksi
Croxie dedi: Eki Görüntüle 2444278 PPTX olarak indirme seçeneği yok. Bu uzantılarda indirip diğer sitelerde PPTX'e çevirdiğimde sunum bozuluyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız program nedir?
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #3 Croxie dedi: Eki Görüntüle 2444278 PPTX olarak indirme seçeneği yok. Bu uzantılarda indirip diğer sitelerde PPTX'e çevirdiğimde sunum bozuluyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.Powerpoint sunumunda pptx dosya türüyle inderibilmen gerek. Artı 0 Eksi
Croxie dedi: Eki Görüntüle 2444278 PPTX olarak indirme seçeneği yok. Bu uzantılarda indirip diğer sitelerde PPTX'e çevirdiğimde sunum bozuluyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.Powerpoint sunumunda pptx dosya türüyle inderibilmen gerek.
KS KS Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 13 Mart 2025 #4 Powerpoint Web kullanıyorum. Kopya oluştura basmak lazımmış ben dışarı aktara bastığım için o seçenekler çıkmış. Artı 0 Eksi Çözüm
Powerpoint Web kullanıyorum. Kopya oluştura basmak lazımmış ben dışarı aktara bastığım için o seçenekler çıkmış.