PowerPoint sunumu

phinXx

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bir PowerPoint sunumu yapmam gerekiyor. Herhangi istediğimiz bir konu hakkında, sizce hangi konuyu araştırabilirim? ( tarihi bir olay, biyografi, tıp alanındaki bir gelişme gibi her şey olabilir.) Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Yapılmış bir profesyonel sunumu indirin üstünde değişiklik yapın ve sunumunuz hazır.

Güzel fikir hocam ama PowerPoint özellliklerini öğrenirken üzerinde çalışabileceğim bir sunum olması için sizden konu önerisi beklemiştim.

Güzel fikir hocam ama PowerPoint özellliklerini öğrenirken üzerinde çalışabileceğim bir sunum olması için sizden konu önerisi beklemiştim.

Canva diye bir site olması lazım hazır sunum taslakları sunuyor size oradan da yararlanabilirsiniz. Konu olarak sevdiğiniz her şey olabilir. Son 1 ay içerisinde profesyonel ve amatör yaklaşık 8-10 farklı konuda sunum hazırladım. Aklınıza gelecek en ufak şey için bile hazırlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…