PowerPoint sunusunda resimler düzgün açılmıyor

Scnizel

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Yaptığım şunu da her şey tamam ancak. Pptx şeklinde indirip açınca yazılar siliniyor, sunudaki resimler saçma sapan hallere giriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya - seçenekler - kaydet kısmında en altta "Bu sunuyu paylaşırken uygunluğu koru" kısmını bulup Tüm Karakterleri Ekle seçeneğini tikleyin. Yazılarınızla ilgili olan sorunu bunun çözmesi lazım ama resimler konusunda bir şey diyemem. Slaydı nerden hazırlıyorsunuz ki indirmeniz gerekiyor?

Bir de resimler ne düzeyde saçmalıyor ss atabilir misin?

Hocam durumu şöyle izah edeyim. PowerPoint webden yani Microsoft365 üzerinden hazırladım ve indirip e-mail üzerinden atmam lazım. Ancak. Pptx formunda atınca yazılar siliniyor görsellerse normalde arka planda iken ya da oval forma getirilmişken eski haline yani kare düz hale geliyor. SS atacaktım ancak şu an bulunduğum yerde internet çok kötü bundan dolayı web üzerinden bakamıyorum sunuya haliyle SS de atamıyorum. Ayrıca dediğiniz bu sunuyu paylaşırken uygunluğu koru kısmını bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…