Rehber Powershell, Appx komutlarının kullanımı

Toolbox güncelledim

Artık otomatik olarak yönetici yetkisi almayacak. Bazı PC'lerde bu bölümde takılma yapıyor.
Appx uygulamalarını daha rahat görüp yönetmeniz için WindowsAppBoss uygulamasını ekledim.
Klasör içeriği toplandı. Readme ve License dosyalarını ekledim. Detaylı bilgiler içinde yer almaktadır.
Toolbox klasörü içerisine Appx klasörü ekledim. Artık appx dosyalarını buraya atarak hızlı ve sorunsuz bir kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

Ustam Online'a girince direkt atıyor offline da galiba ISO'ya enjekte ediyor yanlış mı biliyorum. Ustam groove müziğin dosyalarını Google Drive gibi bir yerden atabilir misin rica etsem?

Ustam Online'a girince direkt atıyor offline da galiba ISO'ya enjekte ediyor yanlış mı biliyorum. Ustam groove müziğin dosyalarını Google Drive gibi bir yerden atabilir misin rica etsem?
Online bölumü yonlendirmesini düzelttim. Offline bölümü Ntlite ile Windows'u açtıktan sonra kullanılabilir.

Online bölümü yonlendirmesini düzelttim. Offline bölümü NTLite ile Windows'u açtıktan sonra kullanılabilir.

Dost ben artık utanıyorum sana yazmaktan. Gene kırmızı bir yazı bu sefer SS aldım fakat dost zunemusic kurmaya çalışırken bu hata oluyor vclibs 140'ı denedim işlem tamamlandı yazdı bir şekilde windowsappboss'a girdim orada da bu hata dost ben daha seni yormayayım ben başka yollara başvuracağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıı.PNG
    4,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Alıntısı.PNG
    24 KB · Görüntüleme: 52
Utanılacak bir durum yok yardımcı olacağım her konu da yazabilirsin. O hatanın sebebi Vclibs 140 kaldırılabilir bir uygulama değil. Bu uygulamaları kaldırmak için oluşturduğum bölümde Vclibs 140 eklemedim. Yani şu an kaldıramazsınız.

Elinize sağlık. Powershell’i nereden öğrendiniz? Kaynak önerebilir misiniz?
İhtiyaç duydukça araştırma yaparak öğreniyorum. Powershell'in çok güzel özellikleri var ancak karmaşık bir dili var. Genellikle Bat kullanıyorum. CMD komutları basit ve kullanışlı oluyor. Yetmediği yerde Powershell komutlarını Bat da kullanma imkanı oluyor. Bulduğum her komut dosyasını inceleyip deneyerek öğreniyorum.

Merhaba bi oyun indiriyordum da şöyle bi hata aldım ne yapmalıyım
add-appxpackage : Cannot find path 'C:\Users\tarik\Downloads\AppxManifest.xml' because it does not exist.
At line:1 char:1
+ add-appxpackage AppxManifest.xml -register
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (C:\Users\tarik\...ppxManifest.xml:String) [Add-AppxPackage], ItemNotFou
ndException
+ FullyQualifiedErrorId : PathNotFound,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.AddAppxPackageCommand

Toolbox ile mi yüklediniz yoksa komutları kendiniz mi düzenlendiniz? Yükleme yapabilmeniz için appx dosyasına ihtiyaç vardır. Verilen hataya baktığımda siz .xml dosya yolu vermişsiniz. Bundan dolayı olabilir.

anladım bendeki dosya da xml. xml dosyasını appx dosyasına çevirebilir miyim peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…