5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 9 Ekim 2023 #1 Winget anlarsınız ya, hep kullanıyorum da hiç şu sorunu çözmeyi denemedim.
S SamuelJester Kilopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi(Siber güvenlik) 10 Ekim 2023 #2 PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız. Son düzenleme: 10 Ekim 2023
PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız.
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 10 Ekim 2023 #3 SamuelJester dedi: PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam eğer kabul etmezsem normalde nasıl güncelleniyor. SamuelJester dedi: PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız. Genişletmek için tıkla...
SamuelJester dedi: PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam eğer kabul etmezsem normalde nasıl güncelleniyor. SamuelJester dedi: PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız. Genişletmek için tıkla...
S SamuelJester Kilopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi(Siber güvenlik) 10 Ekim 2023 #4 Winget source reset --force deneyip daha sonra yukarıdaki mesajdakini dener misin?
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 10 Ekim 2023 #5 SamuelJester dedi: PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Yazılımların listesi geldi, evet hayır geldi, sonra gene bu ekran hocam. SamuelJester dedi: Winget source reset --force deneyip daha sonra yukarıdaki mesajdakini dener misin? Genişletmek için tıkla... MicrosoftStore daki PowerShell uygulamasında da aynı hatayı veriyor.
SamuelJester dedi: PowerShell'de winget upgrade --all -u olarak dener misiniz? Düzenleme: Ayrıca anladığım kadarıyla sözleşmeyi kabul etmemişsiniz. Karşınıza başlangıçta bir uyarı çıkacak ve y yazıp Enter'a basıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Yazılımların listesi geldi, evet hayır geldi, sonra gene bu ekran hocam. SamuelJester dedi: Winget source reset --force deneyip daha sonra yukarıdaki mesajdakini dener misin? Genişletmek için tıkla... MicrosoftStore daki PowerShell uygulamasında da aynı hatayı veriyor.
S SamuelJester Kilopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi(Siber güvenlik) 11 Ekim 2023 #6 585644 dedi: Eki Görüntüle 1973007 Yazılımların listesi geldi, evet hayır geldi, sonra gene bu ekran hocam. Microsoftstoredaki PowerShell uygulamasında da aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Son olarak winget upgrade --all --accept-source-agreements --accept-package-agreements diyerek deneyin. Bir de Windows sürümünü öğrenebilir miyim?
585644 dedi: Eki Görüntüle 1973007 Yazılımların listesi geldi, evet hayır geldi, sonra gene bu ekran hocam. Microsoftstoredaki PowerShell uygulamasında da aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Son olarak winget upgrade --all --accept-source-agreements --accept-package-agreements diyerek deneyin. Bir de Windows sürümünü öğrenebilir miyim?
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 12 Ekim 2023 #7 SamuelJester dedi: Son olarak winget upgrade --all --accept-source-agreements --accept-package-agreements diyerek deneyin. Bir de Windows sürümünü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam evet sorunsuzca çalışıyor ama benim başka bir sorunum var bazı güncellemelerde bir tuşa basmadan yüklemiyor.
SamuelJester dedi: Son olarak winget upgrade --all --accept-source-agreements --accept-package-agreements diyerek deneyin. Bir de Windows sürümünü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam evet sorunsuzca çalışıyor ama benim başka bir sorunum var bazı güncellemelerde bir tuşa basmadan yüklemiyor.
S SamuelJester Kilopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi(Siber güvenlik) 13 Ekim 2023 #8 585644 dedi: Hocam evet sorunsuzca çalışıyor ama benim başka bir sorunum var bazı güncellemelerde bir tuşa basmadan yüklemiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar yönetici olarak çalışma gibi ek izinler ister. Bu yüzden ek izinler için ekstra tuşa basman gerekebilir.
585644 dedi: Hocam evet sorunsuzca çalışıyor ama benim başka bir sorunum var bazı güncellemelerde bir tuşa basmadan yüklemiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar yönetici olarak çalışma gibi ek izinler ister. Bu yüzden ek izinler için ekstra tuşa basman gerekebilir.