TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Windows 10'u PowerShell ile etkinleştirdim. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp şu kodları yazdım. slmgr /skms kms.loli.best slmgr /ato slmgr /xpr Biraz araştırdığımda bu kodların KMS sunucusuna bağladığını öğrendim. Sizce güvenilir mi?
Windows 10'u PowerShell ile etkinleştirdim. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp şu kodları yazdım. slmgr /skms kms.loli.best slmgr /ato slmgr /xpr Biraz araştırdığımda bu kodların KMS sunucusuna bağladığını öğrendim. Sizce güvenilir mi?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.006 Çözümler 87 17 Ağustos 2024 #2 Adında belli. Güvenilir değil.
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Vınnnn dedi: Adında belli. Güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Şu an ne yapmam lazım? Sunucu ile olan bağlantıyı kesmenin bir yolu var mı? slmgr /upk slmgr /cpky Bu kodları yazıp aktifleştirilmemiş yaptım bağlantı kesilmiş midir? Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
Vınnnn dedi: Adında belli. Güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Şu an ne yapmam lazım? Sunucu ile olan bağlantıyı kesmenin bir yolu var mı? slmgr /upk slmgr /cpky Bu kodları yazıp aktifleştirilmemiş yaptım bağlantı kesilmiş midir?