Dostlar acilen bilgi almam lazım. Şimdi şöyle bir aptallık yaptım, Roblox'ta sitede inceleye girip ağ kısmından bir şeye copy as all PowerShell yaptım ve çıkan şeyi kopyalayıp bir siteye attım. Jeton bunu yaptıktan sonra düştü şu an hesaba bir şey olmadı henüz ama ne yaptığımı az çok fark ettim. Şu an ne yapmam gerekiyor tam olarak? Gerçekten sınırlı vaktim olabilir bir şeyleri eksik yapmış olabilirim cookie gitti sanırsam. Yardım.
Dostlar acilen bilgi almam lazım. Şimdi şöyle bir aptallık yaptım, Roblox'ta sitede inceleye girip ağ kısmından bir şeye copy as all PowerShell yaptım ve çıkan şeyi kopyalayıp bir siteye attım. Jeton bunu yaptıktan sonra düştü şu an hesaba bir şey olmadı henüz ama ne yaptığımı az çok fark ettim. Şu an ne yapmam gerekiyor tam olarak? Gerçekten sınırlı vaktim olabilir bir şeyleri eksik yapmış olabilirim cookie gitti sanırsam. Yardım.
Tahminimce Youtube videolarından oyun kopyalama veya hile gibi bir videoya giriş yapıp bu taktiği uyguladınız. Neden Powershell olarak istemişler anlamadım ama kendi bilgisayarlarında çalıştıracaklar galiba. Yukarıdaki hocalarımın dediği gibi hesabınızın şifresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Tahminimce YouTube videolarından oyun kopyalama veya hile gibi bir videoya giriş yapıp bu taktiği uyguladınız. Neden PowerShell olarak istemişler anlamadım ama kendi bilgisayarlarında çalıştıracaklar galiba. Yukarıdaki hocalarımın dediği gibi hesabınızın şifresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
PowerShell olara kopyala dediğinde uzun bir yazı kopyalamış oluyor o yazı içinde hesabının cookieside bulunuyor bu arkadaşta o yazıyı oraya yapıştırdığında yazı uzun olduğu için göremiyor cookieyi.
PowerShell olara kopyala dediğinde uzun bir yazı kopyalamış oluyor o yazı içinde hesabının cookieside bulunuyor bu arkadaşta o yazıyı oraya yapıştırdığında yazı uzun olduğu için göremiyor cookieyi.
Chatgpt'ye sorduğumda userid gibi bi açık verip vermediğine bak demişti. Bende verdiğim kod'da aratınca cookie kısmında userid yerinde olayı çaktım. Kod 9000 satır olduğu için görmemiştim haklısınız.
ChatGPT'ye sorduğumda userid gibi bir açık verip vermediğine bak demişti. Bende verdiğim Kod'da aratınca cookie kısmında userid yerinde olayı çaktım. Kod 9000 satır olduğu için görmemiştim haklısınız.