Shmorzy Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 Daha önceler bilgisayarıma korsan Dying Light 2 indirmiştim. Her indiriğimde setup virüslüydü bende daha fazla uğraşmayıp indirdim. Klasörü korumaya aldım durum böyle nasıl silebilirim?
Daha önceler bilgisayarıma korsan Dying Light 2 indirmiştim. Her indiriğimde setup virüslüydü bende daha fazla uğraşmayıp indirdim. Klasörü korumaya aldım durum böyle nasıl silebilirim?
Y yuzu Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #2 Windows özelliklerini aç yaz aramaya. Oradan alta in PowerShell 2 var onun tikini kaldır.
Shmorzy Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #3 yuzu dedi: Windows özelliklerini aç yaz aramaya. Oradan alta in PowerShell 2 var onun tikini kaldır. Genişletmek için tıkla... Peki bu virüs olan powershell.exe mi?
yuzu dedi: Windows özelliklerini aç yaz aramaya. Oradan alta in PowerShell 2 var onun tikini kaldır. Genişletmek için tıkla... Peki bu virüs olan powershell.exe mi?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 26 Nisan 2024 #4 PowerShell'i neden silmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Windows'a ait bir işlem olarak gözüküyor orada. Kaspersky ile tam tarama yapın.
PowerShell'i neden silmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Windows'a ait bir işlem olarak gözüküyor orada. Kaspersky ile tam tarama yapın.
Shmorzy Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #5 505552 dedi: PowerShell'i neden silmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Windows'a ait bir işlem olarak gözüküyor orada. Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.Bir de bilgisayarı windows 11'e geçirirsem forma(t) atmış gibi olur mu?
505552 dedi: PowerShell'i neden silmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Windows'a ait bir işlem olarak gözüküyor orada. Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.Bir de bilgisayarı windows 11'e geçirirsem forma(t) atmış gibi olur mu?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 26 Nisan 2024 #6 Shmorzy dedi: Deneyeceğim.Bir de bilgisayarı windows 11'e geçirirsem forma(t) atmış gibi olur mu? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yaparsanız olmaz. USB ile temiz Windows 11 kurarsanız olur.
Shmorzy dedi: Deneyeceğim.Bir de bilgisayarı windows 11'e geçirirsem forma(t) atmış gibi olur mu? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yaparsanız olmaz. USB ile temiz Windows 11 kurarsanız olur.